Στην Τρίπολη έχει «Stop»

Με σπουδαία αναμέτρηση κλείνει η 9η αγωνιστική στην Super League και με ντέρμπι κορυφής που θυμίζει αγώνα Bundesliga κλείνει η 12η αγωνιστική στην στην Bundesliga 2.

Στην Τρίπολη έχει «Stop»

Με την αναμέτρηση στην Τρίπολη κλείνει η 9η αγωνιστική στην Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Ξάνθη με τις δύο ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία καθώς έχουν πάρει μόλις 5 βαθμούς σε 8 αγώνες αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαν πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Απέναντι στην Ξάνθη, η ομάδα του Παντελίδη θέλει να πάρει το τρίποντο για να ανέβει στην κατάταξη και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη «τρέχει» ένα σερί 9 αγώνων αήττητη και θέλει να αποδείξει πως δεν το έχει κάνει τυχαία. Ωστόσο, σήμερα δύσκολα θα καταφέρει να πάρει βαθμό η ομάδα του Ράσταβατς. Over 1,5 Goal για τον Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 1.80.

Ντέρμπι που θυμίζει Bundesliga είναι το Αμβούργο-Κολωνία. Οι δύο ομάδες έπεσαν προσωρινά στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα καθώς χθες η Σαν Πάουλι νίκησε εκτός έδρας την Μπίλεφελντ και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς. Από 21 βαθμούς έχουν το Αμβούργο και η Κολωνία συνεπώς ο νικητής της αναμέτρησης θα περάσει μόνος πρώτος ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία. Ντέρμπι με τα όλα του το συγκεκριμένο παιχνίδι, προς αποφυγή το ποντάρισμα σε σημείο. Το Goal-Goal θα ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά στην απόδοση που δίνεται δεν αξίζει (1.40). Γι' αυτό πηγαίνουμε στην επιλογή 2-3 τέρματα που βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Οσέρ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι με 28 βαθμούς με διαφορά μόλις ένα βαθμό από την δεύτερη Μπρεστ και δύο βαθμούς από την τρίτη Λανς. Για την Οσέρ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και μόνο με νίκη θα περάσει πάνω από αυτήν. Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν με σκοπό να μην χάνουν στο ημίχρονο και μετά ότι ήθελε προκύψει. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Χ για την αναμέτρηση Μετς-Οσέρ σε απόδοση 2.10 καθώς η Οσέρ μπορεί να κρατήσει έστω και για ένα ημίχρονο τους πρωτοπόρους.

Συνοπτικά:

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Over 1,5 Goal Γηπεδούχος

Αμβούργο-Κολωνία: 2-3 Goal

Μετς-Οσέρ: Αποτ. Ημιχρόνου Χ