Συνέχεια σε Βέλγιο και Σκωτία

Γεμάτο αναμετρήσεις αγώνων για τα Κύπελλα είναι το κουπόνι και σήμερα αλλά ας μείνουμε καλύτερα μακρυά και ας συνεχίσουμε με τα Πρωταθλήματα.

Συνέχεια σε Βέλγιο και Σκωτία

Επιτυχής ήταν η χθεσινή μέρα καθώς «βγήκαν» και οι τρεις προβλέψεις. Σήμερα, 31/10 συνεχίζουμε στο Βελγικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Γκενκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι μετά από 12 αγωνιστικές και ούτε σήμερα πιστεύω πως θα τελειώσει το αήττητο στην Jupiler Pro League αλλά μάλιστα μπορούν να πάρουν και την νίκη. Η νίκη της Γκενκ από το 2,10 που δινόταν αρχικά έχει πέσει στο 1,90.

Εμπιστοσύνη στο Βέλγιο αλλά και λόγω Κυπέλλων στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης θα ποντάρω στο Under 2.5 Goal στην αναμέτρηση της Έουπεν με την Σερκλ Μπρίζ καθώς και οι δύο ομάδες είναι λίγες θέσεις πιο κάτω από τις ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν να μην χάσουν. Το Under 2.5 προσφέρεται στο 1,80.

Συνέχεια στην Σκωτία και στο Νταντί-Σέλτικ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 6 βαθμούς μακρυά από την κορυφή με έναν αγώνα λιγότερο και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν από την αρχή για να έχουν ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην ουραγό της Premiership. Αξίζει στην απόδοση που δίνεται η επιλογή, να κερδίσει η Σέλτικ και τα δύο ημίχρονα, περίπου στο 2,00.

Συνοπτικά:

Αντβέρπ-Γκενκ: 2

Έουπεν-Σερκλ Μπριζ: Under 2.5 goal

Νταντί-Σέλτικ: Να κερδίσει ο φιλοξενούμενος και τα δύο ημίχρονα.