Πληρώνουν οι Σκωτσέζοι

Για μια ακόμα φορά η ενασχόλησή μας με τα πρωταθλήματα της Σκωτίας αποδείχθηκε ευεργετική. Μακάρι και παραμονή Χριστουγέννων να πάμε ένα ακόμα ταμείο, ξεκινώντας από τα γκολ στο Μάδεργουελ.

Πληρώνουν οι Σκωτσέζοι

Για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ στη Σκωτία, η Μάδεργουελ υποδέχεται τη Ρέιντζερς. Η Μάδεργουελ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που παλεύει για να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά διάγει μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος, όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό 14 αγώνων δίχως νίκη. Δεν τα παρατάνε, πάντως, οι «οράνιε», από τη στιγμή που μετρούν τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Σκοράρουν αλλά και δέχονται τέρματα με άνεση. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό τους εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα τέσσερα εξ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

Η Ρέιντζερς πατάει γκάζι τον τελευταίο μήνα, καθώς μαίνεται η μάχη με τη Σέλτικ για την κατάκτηση του τίτλου. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσαν οι «μπλε», που ποντάρουν στην αξιόπιστη επιθετική λειτουργία. Δημιουργούν πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι, αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία. Τρία από τα πέντε τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ακόμα ένα περιμένουμε στο Μάδεργουελ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μάδεργουελ-Ρέιντζερς Γκολ-γκολ (2.10)