Ακολουθώντας τη ροή

Μόνο η Φούλαμ, που από 2-0 ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο φινάλε, μας ξέφυγε χθες.

Ακολουθώντας τη ροή

Σημαντικές επιτυχίες προσφέραμε την Παρασκευή, σημαντικές επιτυχίες απέρρευσαν και από τις κινήσεις μας στο χθεσινό στοιχηματικό Σάββατο. Από τις πέντε προτάσεις …αφαιρέθηκε η αναμέτρηση της Τζίλιγχαμ με τη Μπλάκμπερν λόγω αναβολής (χιόνια).

Από τις υπόλοιπες τέσσερις επιβεβαιώθηκε το 2,85 της Βέρντερ Βρέμης στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, στον οποίο είδαμε και ωραίο Goal (1,65). Επίσης, η Έβερτον μας έδωσε διπλό του 3,00. Το 1,55 του over 2,5 στο Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ έγινε αποδεκτό πανηγυρικά, αφού το τελικό σκορ ανέβηκε στο 3-3.

Μόνο η Φούλαμ μας ξέφυγε. Προηγήθηκε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, όμως ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο σε 2-2.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το «fosonline.gr» σε πολύ καλή κατάσταση και το «ΦΩΣ στο Στοίχημα» του έντυπου «ΦΩΤΟΣ» με πολύ περισσότερες προτάσεις.

Συνεχίζουμε με τα σημερινά, διαλέγοντας ξανά πέντε αναμετρήσεις για να ασχοληθούμε.

Δεν γίνεται να παραβλέψουμε την κατάσταση που βρίσκεται η Ρόμα. Σύμφωνοι, δεν πρόκειται για την πιο αξιόπιστη ομάδα του κόσμου. Όμως, πρέπει να θυμηθούμε ότι λειτουργεί μια χαρά όταν έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Έτσι, κατάφερε να χτίσει σημαντικό σερί επιτυχιών. Υπενθυμίζουμε ότι στο τελευταίο διάστημα θριάμβευσε με 4-2 στο Σαν Πάολο της Νάπολι. Ακολούθως νίκησε 3-0 την Τορίνο και προ ημερών προκρίθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας τη Σαχτάρ. Με κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν προσπαθεί να σπάσει τις γραμμές άμυνας της Κροτόνε. Οι «Νότιοι» δίνουν μάχη για την παραμονή τους, όμως η αμυντική τους λειτουργία δεν αποτελεί εγγύηση ασφάλειας. 48 γκολ έχουν δεχτεί σε 27 αγωνιστικές.

Από την Ιταλία στη Γαλλία. Η Σεντ Ετιέν έχει λύσει ούτως ή άλλως το επιθετικό της πρόβλημα. Βρίσκει δίχτυα σχεδόν κανόνα σε κάθε της παιχνίδι μέσα στο 2018 και το πιο σημαντικό είναι ότι η γραμμή κρούσης της ενισχύεται με την επάνοδο του Μπέριτς, του κορυφαίου επιθετικού της. Η φιλοξενούμενη Γκινγκάμπ απογοητεύει εσχάτως. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δέχτηκε 10 γκολ και την προηγούμενη εβδομάδα συνετρίβη με 5-2 από τη Νις (η οποία σήμερα συγκρούεται με την Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς που ενδέχεται να θυμίζει «κονσέρτο για πολυβόλα»).

Να ασχοληθούμε και με το Κύπελλο Αγγλίας, το λεγόμενο θεσμό των εκπλήξεων. Στη φάση που έφτασε η διοργάνωση, στα προημιτελικά, είναι δύσκολο να έχουμε νέα αναπάντεχα αποτελέσματα. Όμως, ειδικά σε ένα παιχνίδι θα το ρισκάρουμε. Στο Γουίγκαν – Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι είναι εκπρόσωποι της τρίτης κατηγορίας. Πρωταγωνιστούν εκεί. Εκπλήσσουν και στο Κύπελλο. Ήδη έχουν αφήσει εκτός συνέχειας τη Μπόρνμουθ, τη Γουέστ Χαμ και προ εβδομάδων τη Μάνστεστερ Σίτι. Αν τα κατάφεραν κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Αγγλίας, γιατί να μην πετύχουν και απέναντι στη Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» απογοητεύουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Το μάρμαρο της αποτυχίας το πλήρωσε ο Πελεγκρίνο και στη θέση του ανέλαβε ο Μαρκ Χιουζ, ο προπονητής που απολύθηκε μέσα στο Γενάρη από τη Στόουκ. Ίσως να μην είναι καιρός για αγίους…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κροτόνε – Ρόμα 2 (1,40)

Σεντ Ετιέν – Γκινγκάμπ 1 (1,65)

Γουίγκαν – Σαουθάμπτον Χ1 (3,10/3,15)

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν Over 3,5 (2,00)

Κολωνία – Λεβερκούζεν Over 2,5 (1,55)