ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ στο Όσλο

Θα σκοράρει ξανά η Βαλερένγκα

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ στο Όσλο

Σε επαναληπτικό αγώνα μπαράζ για ένα εισιτήριο στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Βαλερένγκα υποδέχεται την Κρίστιανσουντ.

Η Βαλερένγκα έκανε επίδειξη ισχύος στο πρώτο παιχνίδι, επικράτησε εύκολα και δίκαια εκτός έδρας (0-2) και έδειξε πως είναι η ανώτερη ομάδα στο ζευγάρι. Απομένει να το επιβεβαιώσει και στην ρεβάνς για να κλειδώσει την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Η σεζόν άλλωστε ξεκίνησε με στόχο την Ευρώπη και όχι για να μάχεται για την παραμονή! Ο κόσμος όσο και αν έχει πικραθεί από τη φετινή πορεία, στηρίζει και στα δύσκολα. Σολντ άουτ η αναμέτρηση στο Όσλο. Πολύ βελτιωμένη στην άμυνα εσχάτως, μόνο ένα γκολ παθητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Κρίστιανσουντ έφθασε ένα βήμα πριν από την επάνοδο στην Ελίτσεριέν αλλά έχει μπροστά της ένα όπως φαίνεται ανυπέρβλητο εμπόδιο. Το πάλεψε κόντρα στην Βαλερένγκα, αλλά ήταν ξεκάθαρα η ομάδα με την μικρότερη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση στην ρεβάνς στο Όσλο για να αλλάξουν τα δεδομένα. Αν υπάρχει ένα περίοδο αισιοδοξίας για τους μπλε αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως φέτος είναι πολύ πιο αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί εκτός έδρας. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μακριά από το Κρίστιανσουντ μετρούν ισάριθμες νίκες και δίχως άγχος θα πάνε για άλλη μία στην πρωτεύουσα. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλερένγκα-Κρίστιανσουντ Γκολ-γκολ (2.00)