«Επικίνδυνες αποστολές» σε Ισπανία και Γερμανία

Σημαντικά για την συνέχεια θα κριθούν τα αποτελέσματα των σημερινών αναμετρήσεων για την Γκλάντμπαχ, την Εσπανιόλ αλλά και το Αμβούργο καθώς και οι τρεις ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας και δεν θα έχουν εύκολη βραδιά. 

«Επικίνδυνες αποστολές» σε Ισπανία και Γερμανία

Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουμε μία σημαντική αναμέτρηση. Η νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Εσπανιόλ ενόψει της 10ης αγωνιστικής στην Primera Division. Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης (1 βαθμό πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης) και η Εσπανιόλ στην δεύτερη θέση (1 βαθμό κάτω από την Μπαρτσελόνα). Απίστευτο κι όμως αληθινό καθώς βρισκόμαστε ήδη στην 10η στροφή της κούρσας και αναμένεται να δούμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Ωστόσο, αξίζει να ποντάρουμε στο 2-3 γκολ που πληρώνει περίπου στο 1,85-1,90 και ο λόγος είναι απλός. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη και απλά θα είναι θέμα χρόνου μέχρι μία από τις δύο να ανοίξει το σκορ.

Στην Bundesliga η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ το οποίο θα ανοίξει την αυλαία για την 9η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην μέση της κατάταξης ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 2η θέση, μόλις 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Η Γκλάντμπαχ θα αγωνιστεί για την νίκη αλλά πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρει. Η Φράιμπουργκ έχει πάρει μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της και μία νίκη κόντρα στην 2η της βαθμολογίας θα δώσει κάτι παραπάνω από ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Άρα, 1Χ διπλή ευκαιρία στο 1,50 περίπου για πιο safe και 1 τελικό για τους παράτολμους με απόδοση 2.80.

Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Αμβούργο θα αγωνιστεί στην έδρα του Μαγδεμβούργου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση με 9 βαθμούς μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη των play out ενώ οι το Αμβούργο ως φαβορί για άνοδο βρίσκεται στην 5η θέση με 18 βαθμούς όμως απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή. Το Μαγδεμβούργο θα κυνηγήσει την νίκη όπως και το Αμβούργο κάτι που δεν μας προτρέπει σε άλλο ποντάρισμα εκτός του over 2.5 goal με απόδοση 1,77. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη και πιστεύω πως θα παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Στην Ligue 2 το μόνο που ξεχώρισα ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Σατορού και την Αζαξιό. Η Σατορού βρίσκεται στην 17η θέση και η Αζαξιό στην 13η με μόλις έναν βαθμό να τις χωρίζει. Το goal goal δίνει 1,72 και δεν είναι καθόλου «λίγο» μιας και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να πάρουν το τρίποντο που θα τις κρατήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Συνοπτικά:

Βαγιαδολίδ-Εσπανιόλ: 2-3 ΓΚΟΛ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1 ή 1Χ (Δ.Ε).

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΟVER 2,5 GOAL

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΑΖΑΞΙΟ: ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ