ΦΩΣ στο στοίχημα: Προβάδισμα νίκης στον Αστέρα Τρίπολης

Για το Κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό

ΦΩΣ στο στοίχημα: Προβάδισμα νίκης στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας υποδέχεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τον Πανσερραϊκό, αυτή τη φορά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τον νίκησε 1-0 στο πρωτάθλημα, το ίδιο θα κυνηγήσει και τώρα. Να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να προβεί σε ροτέισον, καθώς ακολουθεί και το πολύ δύσκολο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού επιστρέφει ο μπακ Χουχούμης, που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα του Σαββάτου.

Το σερί των εκτός έδρας αγώνων συνεχίζεται για τον Πανσερραϊκό, αυτήν τη φορά στο Κύπελλο. Ζητούμενο είναι πρώτα απ’ όλα η αντίδραση μετά τις συνεχόμενες ήττες, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει. Στο ματς του Σαββάτου πάλεψε στην Τρίπολη, αλλά «πλήρωσε» ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα.

Παράλληλα, απώλεσε ευκαιρίες, δείχνοντας ότι έχει πρόβλημα αποτελεσματικότητας αυτήν την περίοδο. Ο Πάμπλο Γκαρσία καλείται να κάνει διαχείριση, γιατί έχει συνεχόμενα ματς η ομάδα του και έχει μπροστά της και τον δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Αυλωνίτης, ο μέσος Κολομπίνο και ο επιθετικός Γούλερι. Πολλά τα ματς και τα ταξίδια για τον Πανσερραϊκό, ευκαιρία νίκης για τον Αστέρα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 1 (2.00)