ΦΩΣ στο στοίχημα: Θέαμα στη Νορβηγία

Η Μόλντε υποδέχεται τη Χάκεν για το Europa League.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θέαμα στη Νορβηγία

Η Μόλντε αξιοποίησε τη συγκυρία που την έφερε αντιμέτωπη με τη Χάκεν και πήρε δύο μαζεμένες νίκες που της επιτρέπουν αν ελπίζει στη δεύτερη θέση της κατάταξης που είναι ο ρεαλιστικός στόχος. Καίγεται για νίκη κόντρα στην ισόβαθμη Καραμπάγκ, με την προοπτική να καλύψει και τη διαφορά της ήττας στον πρώτο γύρο.

Φουλ επιθετική η ομάδα από τη Νορβηγία, που εσχάτως έχει βρει ρυθμό, αν και στο εγχώριο πρωτάθλημα έμεινε εκτός στόχων ολοκληρώνοντας στην πέμπτη θέση. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

Η Καραμπάγκ πάλεψε κόντρα στη Λεβερκούζεν αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον πολύτιμο πόντο της ισοπαλίας. Δύο ήττες από τους Γερμανούς την έφεραν ισόβαθμη στη δεύτερη θέση. Λογικά θα την κατακτήσει εάν πάρει έστω τον βαθμό στην αποστολή στη Νορβηγία, αν και οι Αζέροι δηλώνουν πως θα πάνε εκεί για τη δεύτερη νίκη επί της Μόλντε.

Προπορεύεται έστω και οριακά στο πρωτάθλημα όπου μαίνεται η μάχη με τη Ζίρα. Και αυτή είναι ομάδα που αρέσκεται να ανεβάζει πολύ τον ρυθμός τους αγώνες. Δημιουργεί και σκοράρει με άνεση. Και τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στη Νορβηγία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μόλντε-Καραμπάγκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ