Ο Ολυμπιακός περνάει και με over

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ και ίσως ήρθε η ώρα να πάρει τα πάνω της η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός περνάει και με over

Δύο ελληνικές ομάδες αγωνίζονται το βράδυ της Πέμπτης (25/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός κόντρα στην άσημη αλλά σκληροτράχηλη Ντουντελάνζ θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στην φετινή διοργάνωση και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την γνωστή λόγω ΑΕΚ, Βίντι.

Η νίκη των «ερυθρόλευκων» ποντάρεται στο 1.60 αλλά το προσωπικό μου ποντάρισμα θα ήταν το ΟΒΕΡ 1,5 του Ολυμπιακού το οποίο δίνει λίγα παραπάνω. Δηλαδή να σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα. Και ο λόγος είναι καθαρά «τόνωσης» για την συνέχεια κάτι που χρειάζεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Βίντι στην Τούμπα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε μεγάλη φόρμα κυρίως όμως λόγω αποτελεσμάτων και όχι λόγω εικόνας. Σήμερα στις 22:00 η Βίντι είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Οι στοιχηματικές εταιρίες πληρώνουν αρκετά καλά το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο ποντάρισμα κυμαίνεται στο 1,90.

Μία καλή και πιο safe επιλογή βρίσκεται στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπέτις. Οι Ισπανοί θα παίξουν στα ίσια την Μίλαν και ίσως το πληρώσουν. Το πιο πιθανό σενάριο μοιάζει να τελειώσει το ματς και να έχουν επιτευχθεί 2 ή 3 τέρματα. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα πληρώνει κάπου στο 2,00 και δεν είναι καθόλου άσχημο.

Τέλος, αναμένεται να δούμε ένα πολύ δυνατό ματς στην Πορτογαλία. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» προέρχονται από ένα απίστευτο σερί 10 νικών σε όλες τις διοργανώσεις και κυνηγάνε να σπάσουν το ρεκόρ των 12 νικών που κρατούν από το 2007. Η ομάδα του Έμερι θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με κεκτημένη ταχύτητα και πιθανών να πάει στα αποδυτήρια βρίσκοντας μπροστά στο σκορ. Το διπλό ημίχρονο «πληρώνει» 2,65 και με βάση την εικόνα της Άρσεναλ είναι value of bet. Δηλαδή αξίζει να το ποντάρεις.

Συνοπτικά:

Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός: ΟΒΕΡ 1,5 Φιλοξενούμενος.

ΠΑΟΚ-ΒΙΝΤΙ: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΕΤΙΣ: 2-3 ΓΚΟΛ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ