ΦΩΣ στο στοίχημα: Σταρτ για άνοδο!

Φουλ δράση σήμερα, περισσότερα από 250 διαθέσιμα ματς στο κουπόνι, πολύ δύσκολη η… διαλογή.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σταρτ για άνοδο!

Για να μη χαθούμε στο χάος των αναμετρήσεων σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, θα μείνουμε σε γνώριμα λημέρια. Επιλέγουμε από τη Β’ Εθνική τα γκολ στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης και από τη Σούπερ Λίγκα τα κόρνερ στο Νέο Φάληρο. Βασικό σημείο, ωστόσο, θα αποτελέσει η νίκη της Σταρτ στα μπαράζ ανόδου της Νορβηγίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε νοκ άουτ ματς για τα μπαράζ ανόδου, η Σταρτ υποδέχεται την Μπρίνε. Ο νικητής θα παίξει εκτός έδρας με την Κρίστιανσουντ. Η Σταρτ θέλει να την αντιμετωπίσει σε ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι, αλλά πρώτα πρέπει να… βγάλει από τη μέση την Μπρίνε. Το όπλο των «κιτρινόμαυρων» είναι η έδρα όπου παρουσιάζονται αξιόπιστοι και δυνατοί με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Η Μπρίνε έδειξε ψυχραιμία και χαρακτήρα στα δύσκολα, πήρε τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου και διασφάλισε συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Έχει… βουνό να ανέβει, αφού καλείται να αποκλείσει τρεις ομάδες της κατηγορίας της σε εκτός έδρας νοκ άουτ ματς πριν βρει απέναντί της στον τελικό ομάδα πρώτης κατηγορίας. Τίποτα από αυτά δεν αγχώνει τους «ερυθρόλευκους» που ήδη έχουν κάνει την υπέρβασή τους και το απολαμβάνουν. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Επιλέγουμε την έδρα και την ποιότητα της Σταρτ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σταρτ - Μπρίνε 1 (2.00)