Γύρω από το σεντόνι και εμείς

Οι αναμετρήσεις του Champions League τραβούν την προσοχή μας

Γύρω από το σεντόνι και εμείς

Το Champions League επιστρέφει στην καθημερινότητά μας. Ξεκινά η τρίτη αγωνιστική, κατά τη γνώμη μας η πλέον κομβικής σημασίας, καθώς οι ισχυρότεροι σύλλογοι καλούνται να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο, ώστε βάλουν την επίτευξη της υπόθεσης «πρόκριση» στην τελική ευθεία.

Παρακολουθούμε τους το βράδυ εν εξελίξει ομίλους έναν – έναν.

ΠΕΜΠΤΟΣ
Η ΑΕΚ αναμετράται με τη Μπάγερν, η οποία προσφέρεται για να κερδίσει μόλις στο 1,26. Το Over όμως ανεβαίνει πάνω από το 1,55 στο διαδίκτυο, οπότε μας αρκεί.

Ο Άγιαξ εντυπωσιάζει με τις φετινές εμφανίσεις του. Όταν μια ομάδα πηγαίνει στο Μόναχο, αντέχει στην πίεση, απαντά με γκολ μόλις παραβιάζεται η εστία της και στο τέλος απειλεί τους Βαυαρούς με ήττα σημαίνει ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Η Μπενφίκα δεν μας πείθει αμυντικά.
Άσος με εναλλακτική το over δηλαδή.

ΕΚΤΟΣ
Η αναμέτρηση της Σαχτάρ με τη Μάντσεστερ Σίτι μας αφήνει στοιχηματικά αδιάφορους, εξαιτίας των χαμηλών αποδόσεων στο διπλό (που δεν είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει) και του over.

Αντίθετα στο Χοφενχάιμ – Λιόν μπορούμε να περιμένουμε και Goal και Over 2,5, ίσως και 3,5. Οι Γερμανοί δεν έχουν ούτε ένα βαθμό στη συγκομιδή τους και αναγκαστικά θα ρισκάρουν περισσότερο. Οι Γάλλοι δεν συγχωρούν όταν βρίσκουν ανοιχτούς χώρους. Ούτε ο Τραορέ ούτε ο Ντεπάι. Αξιοποιούν τα πάντα, ειδικά αυτοί οι δύο (πιθανοί anytime σκόρερ).

ΕΒΔΟΜΟΣ
Αισθανόμαστε ότι τα σπασμένα της Ρεάλ Μαδρίτης θα τα πληρώσει η Βικτόρια Πλζεν που ούτως ή άλλως είναι ευάλωτη στην πίεση. Εδώ δέχτηκε δύο τέρματα την περασμένη Παρασκευή από τη Μποέμιανς για το εγχώριο πρωτάθλημα…

Στο άλλο παιχνίδι βλέπουμε άσο της Ρόμα σε βάρος της ΤΣΣΚΑ, αλλά στο 1,33 κάπου φρενάρουμε.

ΟΓΔΟΟΣ

Γιουβέντους από τη μία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη. Το ματς της ημέρας. Θεωρούμε ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν διαστήματα υπεροχής. Από τη στιγμή που στην επίθεσή τους κινούνται παγκόσμιας κλάσης άσοι, το να σκοράρουν και οι δύο αποτελεί λογική επιλογή.

Κλείνουμε με το διπλό στο Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια. Αν οι «νυχτερίδες» θέλουν να ελπίζουν ότι θα μπουν «σφήνα» στις δύο μονομάχους του Ολντ Τράφορντ, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν απόψε.