Από το Περιστέρι στη Δανία

Η σημαντική αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα στο μυαλό μας...

Από το Περιστέρι στη Δανία

Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έκανε την μεγάλη έκπληξη και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα η Γκλάντμπαχ έβαλε τέσσερα γκολ στη Μάιντζ, το ίδιο και η Φλαμένγκο στην Παρανά, ενώ Σεντ Ετιέν και Ρεν έμειναν στην ισοπαλία για ακόμα μια σεζόν. Από αυτά τα τρία παιχνίδια προέκυψε μεγάλο κέρδος, αλλά τα πάντα σκιάστηκαν από την ήττα του Ολυμπιακού. Και στο στοίχημα.

Νέα μέρα ξημέρωσε, νέοι αγώνες έρχονται. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούμε σήμερα. Λίγα παιχνίδια διεξάγονται και από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμό ευρωπαϊκών διοργανώσεων (μεταξύ άλλων).

Στεκόμαστε πρώτα στη σημαντική αναμέτρηση του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος συγκρούεται με τον Αστέρα. Οι εκπρόσωποι των αθηναϊκών δυτικών προαστείων πραγματοποιούν σταθερότατη πορεία. Αν κερδίσουν ξανά, πιάνουν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Όπλο τους η άμυνά τους. Μόνο ένα γκολ έχουν δεχτεί σε έξι αγωνιστικές. Η επίθεσή τους πάντως δεν διεκδικεί όσκαρ παραγωγικότητας. Σημειώνουν τα ελάχιστα τέρματα που τους οδηγούν στα αποτελέσματα που θέλουν.

Έχει λόγο και ο Αστέρας στο ματς. Έχει πραγματοποιήσει ικανοποιητικές εμφανίσεις σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις του, αλλά έχει συγκεντρώσει μόνο τέσσερις βαθμούς. Ο Παντελίδης κάνει λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά, η οποία στοίχισε βαθμούς και στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αδικήθηκε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ, το ίδιο και στη δεύτερη αγωνιστική με την ΑΕΚ, ενώ στις καθυστερήσεις λύγισε και στο Καραϊσκάκη.

Να συνεχιστεί κι άλλο αυτή η κακοδαιμονία; Θα το ρισκάρουμε. Χ2 πολύ μεγάλων αποδόσεων σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο.

Προσθέτουμε τον άσο και το Over 2,5 της Μπρόντμπι στην αναμέτρηση με την Οντένσε στη Δανία. Με βλέψεις τίτλου ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και έχουν χάσει έδαφος. Καιρός να καλύπτουν την απόσταση λοιπόν. Υποδεέστερο αντίπαλο υποδέχονται.