Ο καλός Ολυμπιακός περνά από το Ηράκλειο

Γιατί το διπλό των «ερυθρόλευκων» είναι κατά τη γνώμη μας δυνατό σημείο για ποντάρισμα

Ο καλός Ολυμπιακός περνά από το Ηράκλειο

Επίκεντρο του ενδιαφέροντος το «Γεντί Κουλέ». Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και τον αγώνα αυτό τον μελετάμε και στοιχηματικά.

Θεωρούμε ότι η νίκη των «ερυθρόλευκων» εκτός από μονόδρομος, μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί οι Πειραιώτες να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο. Για τις λεπτομέρειες που αφορούν την ομάδα του Μαρτίνς ενημερώνεστε από τα θέματα του fosonline.gr. Εδώ θα δούμε το ματς περισσότερο από την πλευρά των γηπεδούχων.

Πέρασαν έξι αγωνιστικές και ο ΟΦΗ δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία ενθαρρυντική εμφάνιση, με εξαίρεση το 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μόνο που ο αγώνας αυτός διεξήχθη στις 26 Αυγούστου και ξημέρωσε 21 Οκτωβρίου. Έκτοτε ακολούθησαν τέσσερις σερί ήττες από Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και ΑΕΚ και μετά μια ισοπαλία στη Λαμία.

Αν εξαιρεθεί η αναμέτρηση με τους Λαμιώτες (1-1), οι Κρητικοί δεν έχουν βγάλει ματς χωρίς να έχουν δεχτεί το λιγότερο δύο γκολ. Οι προσπάθειες της επίθεσής τους έχουν καρποφορήσει 5 φορές και η εστία τους έχει παραβιαστεί 14, τόσες όσο καμία άλλη στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον ο βασικός στόπερ ο Παπάζογλου λείπει. Το ίδιο και ο μεσοεπιθετικός Νέιρα, ενώ Κοροβέσης και Παπαστεργιανός αντιμετώπισαν προβλήματα στη χθεσινή προπόνηση.

Πάμε και στα υπόλοιπα. Η άφιξη του Μιχάλη Μπούση και η ανάληψη των μετοχών του συλλόγου έφεραν φοβερό κύμα αισιοδοξίας. Όλοι στον ΟΦΗ κοιτούν το μέλλον με πολύ μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους. Ωραίο είναι αυτό και θετικό σημάδι για τη συνέχεια της ομάδας.

Όμως, όλα χρειάζονται ένα μέτρο και οι «ασπρόμαυροι» της Κρήτης σαν να το έχουν …χάσει κάπως. Χθες ο προπονητής τους, ο Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Το ότι δεν τα έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο. Πάντα κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θα παίξουμε με πιο πολύ πάθος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις αυτές δεν συμπίπτουν με την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ. Όταν μια ομάδα σε έξι αγωνιστικές έχει καταφέρει να πάρει μόνο δύο ισοπαλίες, δεν γίνεται να διαλαλούν οι ιθύνοντές της ότι πάει για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τα λόγια αυτά υποδηλώνουν θέληση και αισιοδοξία, όμως δεν απέχουν πολύ από τον αποπροσανατολισμό και τη νοητική πτήση στα σύννεφα. Και η άκρατη αισιοδοξία συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ με το που σημειωθεί το πρώτο γκολ. Ελπίζουμε λοιπόν να το βάλει νωρίς ο Ολυμπιακός και να κάνει το πέρασμά του από το Ηράκλειο πιο εύκολο.

Από εκεί και πέρα διαλέγουμε τον άσο στο ματς της εκρηκτικής Γκλάντμπαχ με τη Μάιντζ (χωρίς γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές), καθώς και τη νίκη της Φλαμένγκο (πάει για πρωτάθλημα στη Βραζιλία) επί της ουραγού Παρανά.

Επιπλέον, όσοι είστε λάτρεις των παραδόσεων και αρέσκεστε στο ρίσκο, ρίξτε μια ματιά στην ισοπαλία της Σεντ Ετιέν με τη Ρεν. Και τις πέντε προηγούμενες σεζόν έμεινε στο Χ η μονομαχία τους.