Γίνεται ο Ολυμπιακός να προηγείται στην Ευρωλίγκα, αλλά να είναι πίσω στο πρωτάθλημα;

Εντυπωσιακό παράδοξο με τον Ολυμπιακό να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον ΠΑΟ να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά λιγότερες για να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα!

Γίνεται ο Ολυμπιακός να προηγείται στην Ευρωλίγκα, αλλά να είναι πίσω στο πρωτάθλημα;

Το μπάσκετ ξεκίνησε και όλος ο κόσμος παρακολουθεί με ευχαρίστηση και αγωνία τους ωραίους αγώνες της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια χαρά και ήδη το ενεργητικό του γράφει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ με το …δεξί έχει εισέλθει και στο πρωτάθλημα.

Όπου υπάρχει φίλαθλο ενδιαφέρον είναι δεδομένο ότι υπεισέρχεται και το στοιχηματικό. Ας δούμε λοιπόν πώς βλέπουν οι διάφορες στοιχηματικές εταιρείες την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του εν λόγω αθλήματος.

Επικρατέστερη για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτιμάται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αποδόσεις από 3,50 και πάνω. Ακολουθεί η Φενερμπαχτσέ με μια μονάδα μεγαλύτερη στις τιμές της και η Ρεάλ Μαδρίτης με εξάρια και κάτι παραπάνω.

Τέταρτο φαβορί υπολογίζεται ο Ολυμπιακός με τιμές γύρω από το 8,00 και πέμπτο ο Παναθηναϊκός με 9,00 και κάτι παραπάνω. Πίσω από τους «αιώνιους» έρχεται η Μπαρτσελόνα με 15 και στη συνέχεια οι τιμές αυξάνονται σε βαθμό που να μη γίνονται άξιες λόγου.

Να μιλήσουμε και για το ελληνικό πρωτάθλημα; Πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός με απόδοση λίγο πάνω από το 1,50! Και δεύτερο ο Ολυμπιακός με λίγο πάνω από 2,50!

Πρόκειται για παράδοξο. Πώς γίνεται μια ομάδα που υπερέχει μιας άλλης στο μαραθώνιο της Ευρωλίγκα να είναι πίσω από την ευρωπαϊκά υποδεέστερή της στο εγχώριο πρωτάθλημα; Είναι πιο δύσκολο για κάποιον να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης από το να γίνει πρωταθλητής Ελλάδας;

Απλή και εύλογη απορία για όλους όσοι αρέσκονται στο να παρατηρούν το παρόν της κάθε διοργάνωσης παρακολουθώντας τους αγώνες, αλλά συγχρόνως να έχουν την προσοχή τους και στο μέλλον τσεκάροντας τους υπολογισμούς των στοιχηματικών εταιρειών.

Αφήνουμε το ερώτημα να αιωρείται και περιμένουμε να μιλήσουν οι ομάδες…