Υποτίμηση ή αλλαγή εποχών;

Η Γαλλία υποδέχεται τη Γερμανία και η απόδοση του άσου δεν ξεπερνά το 1,65…

Υποτίμηση ή αλλαγή εποχών;

Δεν πρόσεξε η Εθνική και ηττήθηκε από τη Φινλανδία. Εκείνη έχασε, αλλά εμείς βγάλαμε κέρδος από δύο επιλογές. Από το No Goal (1,70) και το under 2,5 (1,55). Αντίθετα το παιχνίδι της Εσθονίας με την Ουγγαρία είχε έκβαση το εξωπραγματικό 3-3, αν υπολογιστεί ότι οι γηπεδούχοι ήταν άσφαιροι σε τρεις αγωνιστικές και ότι οι Μαγιάροι είχαν βρει δίχτυα μόλις σε μία…

Πάμε τώρα να αποχαιρετήσουμε (επιτέλους) τις Εθνικές ομάδες. Αναφορικά με το Nations League, το ματς της ημέρας διεξάγεται στο Σταντ Ντε Φρανς. 80.000 κόσμος θα περιμένει από τη Γαλλία να καταβάλει τους Γερμανούς και στο τέλος να γιορτάζουν όλοι μαζί την κατάκτηση του …Μουντιάλ. Άλλωστε η αύρα του καλοκαιρινού θριάμβου συνεχίζει και διατηρείται ολοζώντανη πάνω από κάθε γήπεδο στη μεσογειακή χώρα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνά του, καθώς ο Ουμτιτί είναι τραυματίας εδώ και καιρό και ο Βαράν λογίζεται ως αμφίβολος επειδή υπέστη ένα χτύπημα προ ημερών. Οι υπόλοιποι Μουντιαλικοί δίνουν το παρών και πλαισιώνουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Οι Γερμανοί θα χρειαστούν πολύ καιρό για να συνέλθουν. Η παλιά φρουρά έδωσε ό,τι είχε να δώσει. Πέραν του Νόιερ, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο στα «πάντσερ». Ο Μίλερ είναι λιγότερο εκρηκτικός από ποτέ, ο Κρόος πιο βαρύς από ποτέ και ο Χούμελς λιγότερο αποτελεσματικός από ποτέ. Παράλληλα, οι «νέοι» Βέρνερ, Σανέ, Κίμιχ και άλλοι δεν έχουν δείξει σημάδια άξιας διαδοχής των προηγούμενων.

Αν ο Εμπαπέ, ο Γκριεζμάν και οι υπόλοιποι Γάλλοι επιτιθέμενοι κινηθούν σε επίπεδα που μας έχουν συνηθίσει, η νίκη των «τρικολόρ» μάλλον θα είναι γεγονός με το πέρας του 90λεπτου.

Αδυνατούμε να φανταστούμε τη Γερμανία να δώσει τη μπάλα στους γηπεδούχους και να σχηματίσει γραμμές άμυνας, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό.

Η ένστασή μας έγκειται στην απόδοση. Παίζει η Γαλλία με τη Γερμανία και ο άσος προσφέρεται στο 1,65… Υποτίμηση ενός τεραστίου ποδοσφαιρικού μεγέθους ή αλλαγή εποχών; Θα το δούμε απόψε.

Όσο για τα γκολ, θεωρούμε ότι ο πραγματιστής Ντεσάμπ αφενός δεν θα υποτιμήσει τους Γερμανούς και αφετέρου ο Λεβ δεν θα επιτρέψει στις γραμμές του να απομακρύνονται ιδιαίτερα η μία από την άλλη. Νέα συντριβή δεν θα ήταν εύκολο να γίνει ανεκτή από κανέναν. Γι’ αυτό δεν περιμένουμε σκορ μεγαλύτερο των 2-3 τερμάτων.