Το Κίνο, το πιο δημοφιλές τυχερό παιχνίδι στην Ελλάδα

Το Κίνο, το πιο δημοφιλές τυχερό παιχνίδι στην Ελλάδα

Χωρίς αμφιβολία το Κίνο είναι το πιο διαδεδομένο τυχερό παιχνίδι στην ελληνική επικράτεια. Σε όποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και αν πας θα αντικρίσεις κάμποσες οθόνες να δείχνουν τους μαγικούς αριθμούς με συχνά μεγάλα κοινό να μαζεύετε για να δει τα αποτελέσματα του. Ξέρετε το Κίνο στον ΟΠΑΠ με μια κλήρωση ανά 5 λεπτά από τις 8:00 μέχρι τις 23:55 κάθε μέρα είναι από τα πιο άμεσα τυχερά παιχνίδια, αφού ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του και σε μερικά λεπτά να μάθει τι κέρδισε, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποφέρει διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη στην περίπτωση επιτυχίας. Συνδυάζει χαρακτηριστικά που αρέσουν σε κάθε άνθρωπο, δηλαδή τον μειωμένο χρόνο αναμονής διατηρώντας την αγωνία σε αντίθεση με τα ξυστά. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα θα δείτε κάποιον να περιμένει αγωνιωδώς για την κλήρωση, όταν περνάτε από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Άμα ενδιαφέρεστε στο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα, τότε υπάρχει μια στοιχηματική εταιρεία ιδανική για εσάς. Στο στοίχημα της Leon θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για αγώνες από σχεδόν όλα τα αθλήματα. Είτε είστε φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ ή οποιοδήποτε αλλού αθλήματος, εκεί μπορείτε να στοιχηματίσετε σε όσους αγώνες σας τραβάνε την προσοχή. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι σας τις πολλαπλές επιλογές που σας προσφέρονται!

Το Κίνο είναι ένα παιχνίδι που υπάρχουν οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 80 και σε κάθε κλήρωση επιλέγονται 20 από αυτούς. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι να διαλέξεις τους αριθμούς σου και το ποσό που θέλεις να βάλεις. Μπορείς να διαλέξεις από 1 έως και 12 αριθμούς, αλλά φυσικά όσο λιγότερα από αυτά πετύχετε τόσο λιγότερα τα κέρδη, ενώ το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βάλεις είναι 0.50 ευρώ. Όπως είπαμε, γίνεται μια κλήρωση ανά πέντε λεπτά, οπότε εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει και η επιλογή του ΚΙΝΟ BONUS δηλαδή σε κάθε κλήρωση να υπάρχει και ένας ειδικός αριθμός και αν επιλέξεις να παίξεις με ΚΙΝΟ BONUS η αξία του δελτίου σου αυξάνεται. Επιπρόσθετα, εάν επιθυμείς μπορείς να δηλώσεις το δελτίο σου να συμμετέχει σε παραπάνω από μια κληρώσεις, βελτιώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας. Η επιλογή μόνα, ζυγά ή ισοπαλία είναι επίσης διαθέσιμη πρακτορεία και με αυτήν ποντάρεις αν οι περισσότεροι από τους 20 αριθμούς θα είναι μονοί, ζυγοί ή θα είναι από δέκα και οι δύο. Πλέον, μπορείς να παίξεις ΚΙΝΟ και διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ.

Συνοψίζοντας, το ΚΙΝΟ είναι ένα τυχερό παιχνίδι με 192 τυχερές κληρώσεις την ημέρα που είναι προσβάσιμο στους πάντες. Δεν είναι λίγες οι ιστορίες από ανθρώπους που μάζεψαν σημαντικά χρηματικά ποσά, όντας τυχεροί σε μια από τις χιλιάδες κληρώσεις του.