Αν έμαθε, θα κερδίσει

Δύο ματς από το Nations League και ένα από την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας

Αν έμαθε, θα κερδίσει

Το ποδόσφαιρο κινείται ήδη στο ρυθμό του Nations League. Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε από το κλίμα των ημερών, αν και βλέποντας τους τζίρους των αγώνων, και το ενδιαφέρον του ευρέως στοιχηματικού κοινού (άρα και του φίλαθλου γιατί συνδέονται άρρηκτα), είναι περιορισμένο.

Στην ελληνική Εθνική ομάδα ακόμα αναρωτιούνται για τον τρόπο που ηττήθηκαν (2-1) από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Έλεγχαν το ματς σε όλη του τη διάρκεια, οι αντίπαλοί τους αμύνονταν σε μόνιμη βάση και κατάφεραν να βάλουν δύο γκολ στο πρώτο μέρος, εκμεταλλευόμενοι αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων. Ακολούθως οπισθοχώρησαν και υπερασπίζονταν το προβάδισμα με σκληρό παιχνίδι. Έπαθε η Εθνική Ελλάδας, ελπίζουμε και να έμαθε. Αν συμβεί αυτό, θα βρεθεί πιο κοντά στη νίκη απόψε. Ποιοτικά ανώτερη είναι.

Με βάση την υπόθεση αυτή λοιπόν, ο άσος έχει τύχη.

Να ανεβάσουμε και το επίπεδο ρίσκου; Ποια είναι η Λευκορωσία που προσφέρεται σε τιμές γύρω από το 1,50; Νίκησε το Σαν Μαρίνο και αμέσως μετά έφερε 0-0 τη Μολδαβία. Το Λουξεμβούργο έχει κάνει βήματα προόδου. Νίκησε 3-0 το Σαν Μαρίνο και 4-0 τη Μολδαβία. Αν βρει τη λύση και φύγει αλώβητο από το Μινσκ, οι αποδόσεις που θα καρπωθούμε θα είναι απλά τεράστιες.

Δεν φοβίζουν οι Λευκορώσοι και το ενδεχόμενο της κόντρας αποφέρει... Χ2.

Κλείνουμε τριάδα με τη συμπαθή μας τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. Αυτή δεν διακόπτεται. Συνεχίζεται με τη 13η αγωνιστική της. Το πρόγραμμα της ξεκινά με την αναμέτρηση της Τρανμίρ με τη Μάκλσφιλντ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν θέση στην επτάδα των μπαράζ ανόδου, όπως δείχνει και η βαθμολογία που παρατηρείτε. Εδώ και έξι αγωνιστικές έχουν υποστεί μόνο μια ήττα (από τη Νιούπορτ) και προέρχονται από δύο νίκες, μία απέναντι στη χαμηλών πτήσεων Μόρκαμ και άλλη μία κόντρα στην πρωτοπόρο Λίνκολν. Θετικά τα δείγματά της. Η Μάκλσφιλντ είναι ουραγός σε πρωτάθλημα 24 ομάδων με τέσσερις ισοπαλίες και 8 ήττες σε 12 παιχνίδια! Έξι φορές απομακρύνθηκε από τη βάση της. Στις 5 ηττήθηκε και στη μία έφερε ισοπαλία…

Η Τρανμίρ λοιπόν μπορεί να συνεχίσει το επιτυχές σερί της κόντρα στη Μάκσλφιλντ.