Οι ανατροπές που καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός

Με γλώσσα στοιχηματική. Νοείται σεζόν που ο Ολυμπιακός δεν στοχεύει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και σε πρόκριση στην Ευρώπη, ώστε να συνεχίζει τη διεθνή περιπέτειά του και την άνοιξη; 

Οι ανατροπές που καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός

Η ερώτηση είναι προφανέστατα ρητορική. Επίσης προφανέστατα όλοι περιμένουν ανάκαμψη και πιο αποτελεσματική εικόνα στη συνέχεια των υποχρεώσεών του εντός και εκτός συνόρων. Ανάκαμψη σημαίνει και ανατροπή των δεδομένων, γιατί ήδη στη στοιχηματική αγορά, ελληνική και παγκόσμια, έχει δημιουργηθεί ένα σκηνικό που δεν δίνει το ρόλο του πρωταγωνιστή στους «ερυθρόλευκους». Και φυσικά το μέλημα του Ολυμπιακού είναι να κάνει διαψεύσεις, όπως έκανε και το καλοκαίρι. Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, η διαφορά των Πειραιωτών από την κορυφή είναι τρεις βαθμοί. Αυτό δηλαδή που λέμε «απόσταση βολής». Κι όμως ο ΠΑΟΚ λογίζεται ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο έναντι απόδοσης 1,60-1,70! Η ομάδα του Μαρτίνς ακολουθεί δεύτερη με τιμές κάτω από το 4,00 και η ΑΕΚ τρίτη με αποδόσεις κάτω του 7,00.

Να δούμε και τον έκτο όμιλο του Europa League. Παρατηρούμε τις τιμές που ορίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες με αντικείμενο την πρόκριση των μετεχόντων στο γκρουπ στη φάση των «32» του θεσμού. Τη Μίλαν τη θεωρούν ήδη στον επόμενο γύρο. Μόλις 1,01 της δίνουν, δηλαδή τίποτα. Δεύτερο μέλος του γκρουπ στα ματς του Φεβρουαρίου θεωρείται πιθανότερο να είναι η Μπέτις, μάλιστα με απόδοση 1,22. Ως μεγάλο φαβορί παρουσιάζονται και οι Ισπανοί. Τρίτο ο Ολυμπιακός με 4,00 και τέταρτο η Ντουντελάνζ με 300,00.
Και όλα αυτά ενώ έχουν περάσει μόνο δύο αγωνιστικές στη φάση των ομίλων και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διπλή αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπέτις.
Υπομονή λοιπόν να περάσει η διακοπή και να δούμε πώς θα αλλάξει ο Ολυμπιακός, η εικόνα του στους αγώνες και μετά και οι αποδόσεις, είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Europa League.

*** Να υπενθυμίσουμε ότι χθες η Όλνταμ μας πλήρωσε επί 3,40 και η Σουίντον επί 3,20! Η πρώτη νίκησε 4-1 τη Μπράντφορντ και η δεύτερη 3-0 την Πλίμουθ. Δεν μας έγινε η χάρη στο Σκάνθορπ – Λίνκολν, καθώς το ματς έληξε 1-1 και το θέλαμε over 2,5.