Προοίμιο με ωραίες αποδόσεις

Μια τριάδα από τη Β’ Γαλλίας και την Τσβάιτε Λίγκα έχουμε για σήμερα.

Προοίμιο με ωραίες αποδόσεις

Πολύ δυνατοί και οι στοιχηματικοί ρυθμοί των προηγούμενων ημερών λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα θα χαμηλώσουν οι τόνοι, κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε Παρασκευή.

Η μέρα προσφέρεται για μίνι ρεπό συνδυασμένο με μελέτη της τρελής δράσης του Σαββατοκύριακου. Ειδικά στην έντυπη έκδοση του «ΦΩΤΟΣ» παρουσιάζουμε σήμερα τετρασέλιδο ένθετο γεμάτο με αναλύσεις, βαθμολογίες και εκτιμήσεις για τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όσοι επιθυμούν να ποντάρουν σήμερα, μπορούν να δοκιμάσουν σε μια ενδιαφέρουσα τριάδα από τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Γερμανίας.

Ας δούμε πρώτα το ξεκίνημα της 27ης αγωνιστικής. Η Χολστάιν Κίελ προσφέρει γκολ και θέαμα στη μεγάλη πλειονότητα των αναμετρήσεών της. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας (51 γκολ), αλλά η άμυνά της δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας (35 τέρματα). Φιλοξενούμενη η Χαϊντενχάιμ. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί 9 γκολ,. Αυτά μας αρκούν για να κυνηγήσουμε μικρό και μεγάλο over.

Μετακίνηση στη Β’ Γαλλίας. Με όπλο την επίθεση διεκδικεί την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία η Λοριάν. Προέρχεται από τρεις νίκες και ευελπιστεί να πανηγυρίσει και την τέταρτη, ώστε να ισχυροποιήσει την υποψηφιότητά της για την άνοδο. Πάντως η αντίπαλός της, η Ορλεάν, παρ’ ότι δεν έχει απτούς στόχους, αγωνίζεται ελεύθερα και σημειώνει τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και πολλές αγωνιστικές. Άσος μετά over λοιπόν.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Η Σοσό επιβαρύνεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, εκ των οποίων η τελευταία σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη και ήταν εντός έδρας. Έχασε 4-0 από την Οσέρ. Είναι αμφίβολο κατά πόσο πρόλαβε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ανασυγκροτηθεί και να αντιδράσει. Και η ουραγός Τουρ που είναι αήττητη σε τρία διαδοχικά παιχνίδια δίνει την ύστατη μάχη μήπως και γλιτώσει τον υποβιβασμό. Τεράστιες αποδόσεις συνοδεύουν το Χ και το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Χολστάιν Κίελ – Χαϊντενχάιμ Over 2,5 ή 3,5
Λοριάν – Ορλεάν 1 Over 2,5
Σοσό – Τουρ Χ2