ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στην Κοπεγχάγη

Γκολ και θέαμα περιμένουμε στο ντέρμπι του Βορρά στην Κοπεγχάγη.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στην Κοπεγχάγη

Για τον δεύτερο προκριματικό του UEFA Champions League, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μπρέινταμπλικ. Η Κοπεγχάγη έκανε το καθήκον της στην αποστολή στην Ισλανδία, επιβεβαίωσε την ποιοτική ανωτερότητά της και πήρε δίκαια σκορ πρόκρισης. Προφανώς θα πρέπει να κινηθεί σε ανάλογα επίπεδα για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο και ενώ στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Ιδανικό το ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα όπου μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Κέρδισε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα εκτός έδρας 3-2 και την Βέιλε. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Στην Μπρέινταμπλικ πήγαν με θάρρος στο πρώτο ματς με την Κοπεγχάγη, έπαιξαν όπως πάντα επιθετικά αλλά δεν τους βγήκε. Οι δικές τους ευκαιρίες δεν ευοδώθηκαν, ενώ αντίθετα οι Δανοί ήταν εύστοχοι. Δεν τα παρατάνε πάντως οι πρωταθλητές Ισλανδίας στις δηλώσεις τους παρουσιάζονται υπέρ το δέον αισιόδοξοι για τη ρεβάνς. Το θετικό είναι πως δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά είναι ευάλωτοι στα μετόπισθεν οι Ισλανδοί. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πολύ πιθανό να γίνει και το σημερινό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κοπεγχάγη-Μπρέινταμπλικ Γκολ-γκολ (2.00)