ΦΩΣ στο στοίχημα: Κούπα με γκολ

Στο Σούπερ Καπ Κύπρου ο πρωταθλητής Άρης Λεμεσού αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Ομόνοια.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Κούπα με γκολ

Το ματς θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Ο Άρης προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Τώρα η ομάδα από τη Λεμεσό θα επιδιώξει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με το Σούπερ Καπ, ώστε να ξεκινήσει ιδανικά και την νέα σεζόν. Η διοίκηση των «πράσινων» δεν επαναπαύθηκε, έκανε καλές μεταγραφές και θεωρητικά οι πρωταθλητές βγαίνουν ακόμα πιο ενισχυμένοι.

Φυσικά στον πάγκο παραμένει ο Λευκορώσος Αλεξέι Σπιλέφσκι που πιστώθηκε το περσινό αγωνιστικό θαύμα. Δύο ήττες και μία ισοπαλία (2-2 με την Αούστρια Βιέννης) τα πρόσφατα φιλικά. Η Ομόνοια προέρχεται από μια ακόμα σεζόν όπου κινήθηκε σε μέτρια για τα δεδομένα της επίπεδα. Οι επιτελείς και ο κόσμος της δεν αντέχουν άλλη μετριότητα και έγιναν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ ώστε οι «πράσινοι» να ανακάμψουν και να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα μέτωπα στη νέα σεζόν.

Στον πάγκο παραμένει ο έμπειρος Σοφρώνης Αυγουστή που ανέλαβε μεσούσης της περασμένης σεζόν. Πλεονέκτημα για την ομάδα της Λευκωσίας το γεγονός πως παίζει στην έδρα της, στο ΓΣΠ. Ειδικότητα έχει αποκτήσει στα κύπελλά, κατακτώντας τα δύο τελευταία, τώρα θα επιδιώξει να πάρει και το Σούπερ Καπ για έξτρα ψυχολογία. Στο φιλικό-πρόβα κέρδισε την πολωνική Ραντόμιακ με 4-1. Το πιθανό ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης Λεμεσού-Ομόνοια Γκολ-γκολ (2.00)