ΦΩΣ στο στοίχημα: Με Σλόβαν και γκολ

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη Χεσπεράνγκε του Λουξεμβούργου και θα ποντάρουμε δυνατά στο διπλό των Σλοβάκων.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Με Σλόβαν και γκολ

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, η Χεσπεράνγκε υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατσιλάβας.

Το ματς θα διεξαχθεί στο εθνικό στάδιο του Λουξεμβούργου αντί για το δικό της, στην πόλη Χεσπεράνγκε. Χάνει έτσι το έξτρα πλεονέκτημα για να ολοκληρώσει την υπέρβαση, έπειτα από την ανέλπιστη ισοπαλία που πήρε με μαζική άμυνα στην Σλοβακία (0-0). Δεν έχει δώσει φιλικά ματς, είναι ακόμα ανέτοιμη, το πρωτάθλημα αργεί στο Λουξεμβούργο.

Η Σλόβαν παρουσιάστηκε υπέρ του δέοντος χαλαρή στο πρώτο ματς και το πλήρωσε με ισοπαλία. Ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν ενδεχόμενο αποκλεισμού οι Σλοβακοι, ο κόουτς Βλάντιμιρ Βάις καλεί άπαντες σε μάχη πρόκρισης. Είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες σε ισάριθμα φιλικά με έμφαση στο σκοράρισμα. Ανάλογη αγωνιστική εικόνα περιμένουμε σήμερα από την υποψιασμένη πια Σλόβαν που θα κερδίσει και εύκολα στο Λουξεμβούργο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χεσπεράνγκε-Σλόβαν Μπρατισλάβας 2 (1.90) ή 2 ημίχρονο 2/ τελικό (2.90)