ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο φιλικό των «πράσινων» με τη Ράγιο

Ρίχνουμε δίχτυα στη Λεωφόρο και την πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο φιλικό των «πράσινων» με τη Ράγιο

Δεύτερο ματς θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο από τη στιγμή που επέστρεψε στην βάση του. Ανεβαίνει βεβαίως ο συντελεστής δυσκολίας για τους πράσινους που πρώτα αντιμετώπισαν την Μπερ Σεβά και τώρα την Ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο.

Μεγάλο και το ενδιαφέρον του κόσμου παρά την ζέστη και την περίοδο διακοπών, αναμένεται πλήθος οπαδών στην Λεωφόρο. Λάτρης της αμυντικής λειτουργίας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επιμένει και φέτος σε σταθερά μετόπισθεν. Τρία γκολ παθητικό στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός.

Η Ράγιο Βαγεκάνο έκανε πέρσι πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα της, καταλήγοντας ακριβώς στη θέση της κατάταξης και ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου φλέρταρε με ευρωπαϊκή έξοδο. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ακολουθήσει και φέτος ανάλογη πορεία. Έμεινε ο βασικός κορμός, ελάχιστες οι κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο. Η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία, όπου ο Άντονι Ιραόλα πήγε στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Μπόρνμουθ. Στη θέση του ανέλαβε ο Φρανσίσκο Ροντρίγκεζ, με τελευταία θητεία στην Έλτσε.

Σκοράρει φέτος ο Παναθηναϊκός, έχει ποιότητα η Ράγιο, πάμε με τα γκολ εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-Ράγιο Βαγεκάνο Γκολ-γκολ (1.90)