ΦΩΣ στο στοίχημα: Στο ταμείο με την Τούρκου

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας, η Τούρκου υποδέχεται τη Γιάρο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Στο ταμείο με την Τούρκου

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας, η Τούρκου υποδέχεται τη Γιάρο, σε ένα παιχνίδι με αύρα πρώτης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν θέσει ως στόχο την επιστροφή τους στα «σαλόνια», παρουσιάζουν φέτος μια επιθετικογενή προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αμυντική τους λειτουργία.

Ως αποτέλεσμα τούτου, είναι να πετυχαίνουν γκολ με την ίδια άνεση που τα δέχονται. Έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ και τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ!

Από την άλλη, η Γιάρο είναι ομάδα μεσαίας δυναμικής που θα επιδιώξει να μπει στα πλέι οφ ανόδου. Για την ώρα είναι εκτός θέσεων, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Όπως η Τούρκου, έτσι και η Γιάρο δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία που σκοράρει.

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κάπα Ελσίνκι με σκορ 3-2. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουκε και στο σημερινό παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τούρκου-Γιάρο Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)