ΦΩΣ στο στοίχημα: Πίστη στην Μπόντο Γκλιμτ

Σε νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου στη Νορβηγία, η Χαμ Καμ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πίστη στην Μπόντο Γκλιμτ

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα και αυτό είναι που τους απασχολεί. Πέρα από αυτό, είναι κακή συγκυρία το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση βρίσκει μπροστά της την πανίσχυρη Μπόντο.

Δεν αποκλείεται ο κόουτς των «πράσινων» να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον, έχοντας την προσοχή του στο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί. Παρότι οι επιθετικοί της βρίσκουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία, η άμυνά της «αιμορραγεί» σε κάθε παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη, η Μπόντο έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο στη Νορβηγία, με το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζει. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα εδώ και καιρό και μάλιστα χτίζει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Μια διαφορά που της δίνει το δικαίωμα να ασχοληθεί απρόσκοπτα και με το Κύπελλο, ώστε να διεκδικήσει το νταμπλ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην επίθεση, η οποία θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στην πρόκριση απόψε. Θεωρούμε δεδομένη τη νίκη της Μπόντο, αλλά θα ρισκάρουμε με το διπλό από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χαμ Καμ-Μπόντο 2/2 (2.10)