ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρει η Μπρομαποϊκάρνα του Όλαφ Μέλμπεργκ

Μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους η Σκανδιναβία και γι' αυτό θα επιμείνει και σήμερα η στήλη, με την ελπίδα ότι θα κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στον Ιούλιο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρει η Μπρομαποϊκάρνα του Όλαφ Μέλμπεργκ

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας η Μπρομαπόϊκάρνα υποδέχεται την ΑΪΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν περάσει κάθε προσδοκία με την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, γεγονός που πιστώνεται στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και πλέον προπονητή της, Όλαφ Μέλμπεργκ. Το δυνατό της σημείο είναι η επίθεση, αλλά πίσω έχει θέματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Από την άλλη, η ΑΪΚ είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη απογοήτευση στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, καθώς ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, αλλά παραπαίει, ούσα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας! Εννιά ματς χωρίς νίκη και μόλις δύο βαθμοί στα τελευταίο έξι παιχνίδια ο τραγικός απολογισμός της! Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Αναμένουμε γκολ και θέαμα στο τοπικό ντέρμπι της Στοκχόλμης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρομαποϊκάρνα-ΑΪΚ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)