ΦΩΣ στο στοίχημα: Καλύτερη η Βενεζουέλα, θα κερδίσει την Ονδούρα

Σε μεγάλη φόρμα η στήλη πέρασε χθες τα γκολ στο κύπελλο της Ιαπωνίας και το διπλό της Γκάμπιας στο Κόπα Άφρικα που μας έστειλαν ξανά στο ταμείο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Καλύτερη η Βενεζουέλα, θα κερδίσει την Ονδούρα

Πλήθος φιλικών αγώνων σε διεθνές επίπεδο περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι και από εκεί αλιεύουμε σημεία. Βασικό ποντάρισμα η νίκη της ανώτερης Βενεζουέλας επί της Ονδούρας. Από κοντά τα γκολ σδτο φιλικό της Κόστα Ρίκα με την Γουατεμάλα και επίθεσης τα γκολ σε ματς για προκριματικά των ελπίδων. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε διεθνές φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στην Ουάσινγκτον, η Ονδούρα αντιμετωπίζει την Βενεζουέλα. Στις ΗΠΑ προετοιμάζεται η Ονδούρα ενόψει της συμμετοχής της στο Γκόλντεν Καπ κεντρικής και νότιας Αμερικής που αρχίζει στις 26 Ιουνίου. Ομάδα που αρέσκεται να κρατά χαμηλό ρυθμό στα παιχνίδια της. με εξαίρεση το τελευταίο φιλικό ματς με τον Καναδά, τα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαν εξελιχθεί σε No Goal και Under 1,5 γκολ. Δέκα παίκτες αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Στον πάγκο βρίσκεται για δεύτερη σεζόν ο Ντιέγκο Βάσκεζ.

Σε προετοιμασία και περιοδεία σε πόλεις των ΗΠΑ όπου υπάρχει έντονο λατινικό στοιχείο βρίσκεται η Εθνική Βενεζουέλας. Θα δώσει δύο μαζεμένα ματς με την Ονδούρα και την Γουατεμάλα, θέλοντας σαν επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία που την χαρακτηρίζει αήττητο σερί πέντε αγώνων, σε φιλικό επίπεδο. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Στην αποστολή επιλέχθηκε ξανά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Τζοέλ Γκρατερόλ. Μόνο δύο παίκτες που βρίσκονται στην προετοιμασία στις ΗΠΑ αγωνίζονται εντός των συνόρων. Ποιοτικό ρόστερ διαχειρίζεται ο κόουτς Φερνάντο Μπατίστα. Καλύτερη ομάδα η Βενεζουέλα, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς, πιθανό το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ονδούρα-Βενεζουέλα 2 (2.10)