ΦΩΣ στο στοίχημα: Η φορμαρισμένη Σεντ Πάτρικς θα νικήσει την Ντροχέντα

Στη Βόρεια Ευρώπη θα αρχίσει να μετατοπίζεται σταδιακά το ενδιαφέρον στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιόδου. Παιχνίδια στη Δανία και τη Σουηδία ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι όπου προκύπτουν ευκαιρίες, όχι όμως σε σχέση με σημείο αλλά με επιλογή γκολ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η φορμαρισμένη Σεντ Πάτρικς θα νικήσει την Ντροχέντα

Και στη Στοκχόλμη και στο Βίμποργκ θεωρούμε πως θα επιβεβαιωθεί ο τίτλος «γκολ και θέαμα». Για σημείο θα καταλήξουμε στην Ιρλανδία όπου η σούπερ φορμαρισμένη Σεντ Πάτρικς μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της παραπαίουσας Ντροχέντα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Με ψυχραιμία

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Ντροχέντα υποδέχεται τη Σεντ Πάτρικς. Η Ντροχέντα είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που ταλανίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη φετινή περίοδο. Δύο μαζεμένες ήττες που την οδήγησαν στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο της, ενώ μπροστά σκοράρει με συνέπεια. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη πλευρά, η Σεντ Πάτρικς έχει βρει για τα καλά ρυθμό, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έφθασε πλέον σε απόσταση βολής από την κορφή. Εξαιρετική σε δημιουργία και στην τελική προσπάθεια, σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά έχει θέματα στο σκοράρισμα. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η ποιότητα και το μομέντουμ είναι σαφώς με το μέρος των φιλοξενούμενων. Αξίζει το διπλό της Σεντ Πάτρικς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντροχέντα-Σεντ Πάτρικς 2 (1.95)