ΦΩΣ στο στοίχημα: Έχει την ποιότητα η Σαν Λορέντζο

Η Σαν Λορέντζο υποδέχεται την Παλεστίνο στο πλαίσιο των ομίλων του Copa Sudamericana.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Έχει την ποιότητα η Σαν Λορέντζο

Ήταν εξ αρχής για μια από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου, αλλά μέχρι στιγμής δυσκολεύεται να το δείξει και στην πράξη. Μάλιστα η σημερινή της αντίπαλος προπορεύεται στη βαθμολογία και μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει ρεαλιστικά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Εντός των συνόρων δείχνει πιο αξιόπιστη, στηριζόμενη στην άμυνά της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκοράρει εύκολα και αυτό είναι μια ερμηνεία του γεγονότος ότι τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Από την άλλη, η Παλεστίνο έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στην Βενεζουέλα, όπου συνέτριψε την Μέριδα και παραμένει στη δεύτερη προνομιούχο θέση της κατάταξης.

Οι Χιλιάνοι πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα στην Αργεντινή για να παραμείνουν στην δεύτερη θέση στην κατάταξη. Στο πρωτάθλημα της Χιλής, πάντως εξακολουθεί να προβληματίζει, έχοντας μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Είναι δεδομένη πάντως η διαφορά ποιότητας και η Σαν Λορέντζο θα φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σαν Λορέντζο-Παλεστίνο 1/1 (2.45)