ΦΩΣ στο στοίχημα: Για την επανεκκίνηση η Χέλσινμποργκ

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει και τα μεγάλα πρωταθλήματα να μπαίνουν στην τελευταία στροφή, οι στοιχηματικές μας επιλογές μειώνονται.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Για την επανεκκίνηση η Χέλσινμποργκ

Παρ’ όλα αυτά, με μελέτη και σωστή αναζήτηση, έχουμε τρεις προτάσεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν... χρυσοφόρες. Βασική μας επιλογή ο άσος της Χέλσινμποργκ, η οποία έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν αλλά έχει την ευκαιρία να πατήσει το... κουμπί της επανεκκίνησης και η απόδοση της μας δείχνει τον δρόμο. Από κοντά η Κύπρος με ποντάρισμα για δυνατούς παίκτες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια.

Με ψυχραιμία
Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται την Ούτσικτενς. Η Χέλσινγκμποργκ είναι η ομάδα με το ακριβότερο μπάτζετ στην Σουπερετάν και μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Για την ώρα πάντως απογοητεύει με την παρουσία της, καθώς μετρά μόνο μία νίκη σε επτά ματς και παραπαίει στην επικίνδυνη ζώνη. Στην πρόσφατη αποστολή στο Σούντσβαλ προηγήθηκε, έχασε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς και όμως ισοφαρίστηκε στο φινάλε πνιγμένη στο άγχος. Η Ούτσικτενς αντίθετα δίχως κανείς αν το περιμένει καμαρώνει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς χάρη στην ευχέρεια που την χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα. Γκολ-γκολ και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια για την ομάδα από την Βάστρα Φρολούντα. Κανείς στις τάξεις της δεν κάνει λόγο για άνοδο, ήδη πραγματοποιεί υπερβατική πορεία. Σε άλλη χρονική συγκυρία αυτός ο άσος θα προσφερόταν στο 1.50 τώρα υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Χέλσινγκμποργκ-Ούτσικτενς 1 (2.25)