Στοίχημα: Oι πιεσμένοι και οι ορεξάτοι!

Αγωνιστική σε Μπουντεσλίγκα και Α’ Γαλλίας και δεν γίνεται να λείπουμε…

Στοίχημα: Oι πιεσμένοι και οι ορεξάτοι!

Ύστερα από την ανώμαλη προσγείωση που υποστήκαμε στο πρόγραμμα της Κυριακής, ξεκινάμε νέα προσπάθεια για να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών και να διατηρηθούμε εκεί όσο γίνεται περισσότερο.

Σήμερα και αύριο το στοιχηματικό κουπόνι θυμίζει Σαββατοκύριακο. Έχουμε ολόκληρη αγωνιστική σε αρκετές χώρες, ενώ δεν λείπουν και οι δευτερεύουσες διοργανώσεις.

Στρέφουμε την προσοχή μας σε τρία παιχνίδια που αγωνίζονται ισχυρές έως πανίσχυρες ομάδες και οι σχετικές με αυτές επιλογές μας συνοδεύονται από ικανοποιητικές έως μεγάλες αποδόσεις.

Δίνουμε βάση στη Μπουντεσλίγκα αρχικά. Η Μπάγερν ίσως να διεκδικεί το βραβείο της πιο διασκεδαστικής ομάδας. Σε κάθε της παιχνίδι εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτη. Το παιχνίδι της είναι άκρως επιθετικό και δημιουργεί πάμπολλες φάσεις, ανεξαρτήτως πόσες αξιοποιεί. Απόψε υποδέχεται στο Μόναχο τη συντοπίτισσα από τη Βαυαρία, Άουγκσμπουργκ, και περιμένουμε από τους πρωταθλητές ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση. Αν οι σημερινοί φιλοξενούμενοι δέχτηκαν δύο γκολ από τη Βέρντερ μέσα στο σπίτι τους, πόσα να δεχθούν από την κορυφαία ομάδα της χώρας;

Πάμε για 4-6 ΓΚΟΛ.

Στο μεταξύ, στο ίδιο πρωτάθλημα, η Χοφενχάιμ πραγματοποιεί μια χαρά εμφανίσεις, αλλά η συγκομιδή της γράφει μόνο πέντε βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Ηττήθηκε άδικα από τη Μπάγερν (διαιτησία) στην πρεμιέρα, έχασε με ανύπαρκτο πέναλτι και από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ενδιάμεσα νίκησε τη Φράιμπουργκ και προ ημερών έφερε 1-1 με τη Ντόρτμουντ όντας κατά πολύ ανώτερη των Βεστφαλών. Χρειάζεται βαθμούς η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν και το εμπόδιο του ευάλωτου στην πίεση Αννόβερου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανυπέρβλητο για μια ποιοτικότερη ομάδα;

Διπλό υπέρ της Χοφενχάιμ.

Τέλος, στη Γαλλία η Μονακό έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα. Έκτοτε απογοητεύει συνεχώς. Είναι αληθείς όλες οι δικαιολογίες περί αποψιλωμένου ρόστερ και υπερεκτιμημένων νεαρών. Όμως, ακόμα κι έτσι οι Μονεγάσκοι είναι καλύτεροι από τις περισσότερες ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον από την Ανζέ.

Η Μονακό βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν αξίζει αυτή τη θέση κι είναι δύσκολο να μην κερδίσει σε δεύτερο συνεχόμενο ματς στο Λουί Ντε απέναντι σε αντίπαλο μικρομεσαίας δυναμικής.