ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας (25/3) από το ΦΩΣ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΑΕΚ προερχόταν από αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών, το οποίο έσπασε με ορθή τακτικά εμφάνιση κόντρα στην Καλαμάτα. Πήρε την ισοπαλία και βελτίωσε την ψυχολογία της. Αυτό που δεν λέει να βελτιώσει ο «Δικέφαλος» είναι η αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Οριακά παραμένει πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά βάσει προκήρυξης του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται να πέσει κατηγορία. Μικρή η βοήθεια με παίκτες από την πρώτη ομάδα για τον κόουτς Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε στην Ηλιούπολη την τυπικά γηπεδούχο Κηφισιά και έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε τους πρωτοπόρους σε ήττα. Παράλληλα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπαίνει ξανά γερά στο κόλπο της ανόδου.

Ενισχυμένοι οι «κυανόλευκοι» από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, βοηθά και η ανάληψη των ηνίων από τον πολύπειρο προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Αήττητο σερί επτά αγώνων για την ομάδα από την Ριζούπολη. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ποντάρουμε σε ένα ακόμα και καλοπληρωμένο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ Β’-Απόλλων Σμύρνης Γκολ-γκολ (2,25)

Διαβάστε όλες τις στοιχηματικές προτάσεις του ΦΩΤΟΣ για το Σάββατο (25/3) αποκλειστικά ΕΔΩ!