Ανοιγόμαστε

Σχεδόν όλες οι επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν και χθες.

Ανοιγόμαστε

Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης μας χάρισε κέρδος επί 1,80. Ο Αστέρας Τρίπολης μας έδωσε στήριγμα του 1,40 και η Λέγκια Βαρσοβίας ωραιότατο 2,35. Περιμέναμε και από τη Στουρμ Γκρατς να κερδίσει, όμως έχασε μέσα στο σπίτι της από τη μέχρι πρότινος προτελευταία Μάτερσμπουργκ.

Μια πιο πληθωρική πεντάδα έχουμε για σήμερα με διαφόρων μεγεθών αποδόσεις. Ξεκινάμε από τη Β’ Γερμανίας, γιατί μετά το σοκ της πρεμιέρας, το Αμβούργο φάνηκε να προσαρμόζεται στα δεδομένα της κατηγορίας. Συμπλήρωσε αισίως τέσσερις σερί νίκες από τότε. Μάλιστα μόνο σε ένα από αυτά τα παιχνίδια παραβιάστηκε η εστία του. Στη Ρέγκενσμπουργκ συνέβη το αντίστροφο. Νίκησε στην πρεμιέρα και από τότε αγνοεί τη χαρά της νίκης. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία σημείωσε, ενώ σκόραρε μόνο σε ένα από αυτά τα τέσσερα ματς.

Είναι από τα ματς που οι «λιμανίσιοι» πρέπει να κερδίζουν εύκολα ή δύσκολα.

Στο μεταξύ, ένα ναυάγιο είναι η Μπολόνια στις τέσσερις πρώτες στροφές του ιταλικού πρωταθλήματος. Για μια λευκή ισοπαλία έχει να υπερηφανεύεται. Ούτε ένα γκολ δεν έχει βάλει ακόμα! Υποδέχεται τη Ρόμα. Αυτή προέρχεται από αγώνα στο Μπερναμπέου και φυσιολογική ήττα από τη Ρεάλ. Παραμένει χωρίς τρίποντο για τρεις αγωνιστικές στο καμπιονάτο.

Οι Ρωμαίοι δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες και το εμπόδιο της Μπολόνια είναι βατό.

Η Ακίσασπορ την περασμένη Πέμπτη έπαιζε στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ και έχασε από την Κράσνονταρ. Απολύθηκε και ο προπονητής της, καθώς σε πέντε αγωνιστικές δεν πέτυχε ούτε μία νίκη. Έχει επιβαρυνθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά και είναι φυσικά κατώτερη από τη Γαλατασαράι που μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και την Τρίτη συνέτριψε με 3-0 τη Λοκομοτίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Βίοι παράλληλοι και διπλό.

Ας δούμε και καμία κίνηση με γκολ. Πέντε αγώνες έχει δώσει η Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ και στις τέσσερις σημειώθηκαν πολύ μεγάλα σκορ. Το ίδιο συνέβη και την περασμένη Πέμπτη με 4-2 επί της Βόρσκλα Πολτάβα για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Υποδέχεται την Έβερτον, της οποίας όλα τα παιχνίδια ήταν «αμφίσκορα». Επιστρέφει και ο Βραζιλιάνος Ριτσάρλισον στα «ζαχαρωτά», οπότε οι ποδοσφαιριστές που μπορεί να σκοράρουν αυξάνονται.

Over 2,5 ή 3,5 ή και 4-6 ΓΚΟΛ. Πιθανό και το να σκοράρουν και οι δύο. Διαλέγετε ό,τι θέλετε.

Και μια «έκπληξη» για το τέλος. Η Γιουνγκ Μπόις έμαθε από την ανάποδη έμαθε τι εστί Champions League. Περίμενε πώς και πώς να αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ και τελικά έχασε με 3-0 μπροστά στο κοινό της. Σήμερα δίνει την υπέρτατη εγχώρια μάχη με τη Βασιλεία και τη βλέπουμε σε τιμές μεγάλου φαβορί.
Θα την κοντράρουμε λοιπόν. Στη Βασιλεία θα πετούσαν και τη σκούφια τους για μια νίκη. Εμείς βολευόμαστε και με Χ2.