Μάθημα το πάθημα της Σοσιεδάδ

Δύο ομάδες τραβούν την προσοχή μας

Μάθημα το πάθημα της Σοσιεδάδ

Παρουσιάστηκαν δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να αξιοποιηθούν. Χάθηκε η νίκη, αλλά δεν ήρθε και καμία καταστροφή. Ο δρόμος της πρόκρισης παραμένει ανοιχτός για όλους τους μετέχοντες στον όμιλο.

Από στοιχηματικής πλευράς περιμέναμε και θέλαμε να προηγηθούν οι «ερυθρόλευκοι», κάτι που δεν έγινε. Η ΑΕΚ Λάρνακας υπέστη την πρώτη της ήττα, από τη Ζυρίχη. Τουλάχιστον σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο παιχνίδι της Λάτσιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σήμερα χαμηλώνουμε τους τόνους όπως κάθε Παρασκευή. Αποφορτιζόμαστε από την ένταση των ημερών και αναζητάμε μερικά παιχνίδια που μπορούμε να δαπανήσουμε λίγα χρήματα, διεκδικώντας αρκετά.

Δοκιμάζουμε πρώτα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ουέσκα διάγει δύσκολη περίοδο. Απέχει τρεις αγωνιστικές από τη νίκη. Δέχτηκε 8 γκολ από τη Μπαρτσελόνα, δύο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ένα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο το οποίο ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη. Το βράδυ υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι έχουν ανοίξει το σκορ σε τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις και δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε καμία!

Περιμένουμε να μάθουν από τα παθήματά τους και σήμερα να μην ισοφαριστούν από την Ουέσκα. Δύο οι προτάσεις μας. Η μία είναι το διπλό και η άλλη να σκοράρουν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι.

Στο μεταξύ, θα αναζητήσουμε «φάντασμα» στη Γαλλία. Η Μονακό την Τρίτη έδινε μάχη με την Ατλέτικο. Την έχασε κιόλας. Και ο αγώνας της με τη Νιμ ορίστηκε να γίνει απόψε! Οι φιλοξενούμενοί της είναι νεοφώτιστοι, αλλά βγάλει το λάδι σε όλους όσους βρήκαν μπροστά τους. Δεν ξεχνάμε ότι ισοφάρισαν 2-2 την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2! Κι ας υπέκυψαν στα τελευταία λεπτά. Δεν ξεχνάμε ότι νίκησε 3-1 τη Μαρσέιγ ούτε ότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Μπορντό, αλλά έφερε ισοπαλία με 3-3. Χ2 τεραστίων αποδόσεων.