ΦΩΣ στο Στοίχημα: Κυνηγά τον τίτλο η Λέγκια και μπορεί να περάσει από το Γκλίβιτσε

Βασικό σημείο θα αποτελέσει το ακριβοπληρωμένο διπλό της Λέγκια στην Πολωνία που μας έχει πληρώσει πολλάκις φέτος και αναμένουμε να το κάνει και σήμερα.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Κυνηγά τον τίτλο η Λέγκια και μπορεί να περάσει από το Γκλίβιτσε

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας η Πιάστ Γκλίβιτσε υποδέχεται την Λέγκια. Από τις καλύτερες εμφανίσεις της φέτος στο πρωτάθλημα έκανε η Πιάστ στην έδρα της Ζαγκλέμπιε, όπου κέρδισε δίκαια με 2-0. Με την νίκη της σε έναν κρίσιμο αγώνα προσπέρασε την αντίπαλό της και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένει, ωστόσο, χωρίς νίκη στο γήπεδό της από τις αρχές Σεπτέμβρη, μετρώντας δύο ισοπαλίες σε έξι ματς εκεί, ενώ φέτος έχει κρατήσει μόνο μια φορά το μηδέν στην άμυνα.

Λίγο έλειψε η Λέγκια να… αρπάξει την νίκη με την Κρακοβία καθώς ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν πρόλαβε να ανατρέψει το 0-2, φθάνοντας στο τελικό 2-2 . Η ισοπαλία ήταν γενικά δίκαιο αποτέλεσμα με τους «πράσινους» να χάνουν ευκαιρία για να μειώσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τον χειμώνα, ήταν το τρίτο σερί γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η ομάδα του Ρούνιαϊτς είναι αήττητη επί επτά αγώνες, όπου μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, κυνηγούν την επιστροφή στον θρόνο και το διπλό τους πληρώνει εξαιρετικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πιάστ Γκλίβιτσε-Λέγκια Βαρσοβίας 2 (2,45)