Champions ταμείο

Επιβεβαιώθηκε η χθεσινή μας τριάδα και σχεδιάζουμε νέους δρόμους για σήμερα

Champions ταμείο

Φυσιολογικά ήταν τα αποτελέσματα της εναρκτήριας μέρας του Champions League.

Αν εξαιρεθεί η ισοπαλία της Νάπολι στο Βελιγράδι, δεν υπάρχει κάτι που να μας ξένισε. Και όταν τα τελικά σκορ είναι αυτά που αναμένονται, οι πιθανότητες κέρδους αυξάνονται.

Σε ένα τέτοιο πρόγραμμα λοιπόν δεν ήταν δυνατό να χάσουμε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε μέσα στο Μονακό την ενθουσιώδη, αλλά καταταλαιπωρημένη ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, πέρασε εύκολα το No Goal στο Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι και δύσκολα το Goal στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Τότεναμ.

Ετοιμάζουμε νέα τριάδα, προσπαθώντας να μην παρασυρθούμε από τα πολλά παιχνίδια. Βάζουμε ψηλά το ενδεχόμενο να νικήσει μέσα στη Βέρνη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρήκαν ρυθμό και ψυχολογία με τις δύο νίκες στην Premier League. Η Γιουνγκ Μπόις είναι καλή ομάδα, αλλά για τα δεδομένα του ελβετικού πρωταθλήματος. Το Champions League τώρα μπαίνει για πρώτη φορά στη ζωή της.

Πολύ έμπειρη και ιδιαίτερα ποιοτική είναι και η Σαχτάρ. Οι Ουέλιγκτον, Τάισον και Μάρλος παίζουν χρόνια μαζί και τους παρακολουθούμε κάθε σεζόν να ξεχωρίζουν. Η συμπαθής Χοφενχάιμ εκτός από εμφανιζόμενη, είναι και ελλιπής απόψε, ειδικά στην άμυνα. Άσος η μία πρόταση, over η δεύτερη και οποίος θέλει να διεκδικήσει μεγάλες τιμές ρισκάροντας, ποντάρει και στις δυο συνδυαστικά.

Προσθέτουμε και το ωραίας απόδοσης Goal στον αγώνα της Βαλένθια με τη Γιουβέντους. Οι "νυχτερίδες" θα παρουσιάσουν το καλύτερο τους πρόσωπο και οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν αστειεύονται φυσικά.

Ο αγώνας Άγιαξ - ΑΕΚ δεν συμπεριλαμβάνεται στο βασικό κουπόνι. Οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν τον άσο γύρω στο 1,40 και διπλό από 8 εως 10. Απλά ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται.