ΦΩΣ στο στοίχημα: Ήρθε η ώρα να ξεσπάσει η Σταντάρ Λιέγης

Βασικό σημείο θα αποτελέσει το αναμενόμενο ξέσπασμα της Σταντάρ Λιέγης κόντρα σε αντίπαλο που δέχεται πολύ εύκολα γκολ, όπως είναι η Κορτράικ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ήρθε η ώρα να ξεσπάσει η Σταντάρ Λιέγης

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Κορτράικ. Δεν λέει να τρέξει ένα θετικό σερί η Σταντάρ που ταλανίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην έκτη θέση της κατάταξης. Η ομάδα από την Λιέγη προηγήθηκε και κόντρα στην Σερκλ Μπριζ και πάλι δεν πήρε το διπλό (1-1). Μόνο δύο νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους «κόκκινους». Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Λάουρσεν, ο κεντρικός αμυντικός Εντόι, ο δεξιός μπακ Ντεβέλε και ο στράικερ Εμόντ.

Η Κορτράικ εγκλωβίστηκε στον χαμηλό ρυθμό που επέβαλε η Σεντ Τρούιντεν στο παιχνίδι της και δεν μπόρεσε να αναδείξει τις επιθετικές αρετές της, χάνοντας αυτήν την φορά στα σημεία (1-0). Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζονται από επιθετικογενή τακτική, συνηθίζουν να βάζουν και να δέχονται τέρματα με άνεση, παραμένοντας πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ανέτοιμοι ο δεξιός μπακ Σικ, ο αριστερός εξτρέμ Χένεν και ο επιθετικός Οσαμπουτέι. Άλλη κλάση η Σταντάρ, μεγάλα τα θέματα στην άμυνα της Κορτράικ. Ήρθε η ώρα να ξεσπάσει το θηρίο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σταντάρ Λιέγης-Κορτράικ 1 (1,70) ή 1/1 (2,60)