Βραδιά για μπάλα και στοίχημα

Τρεις οι κινήσεις μας γύρω από το σεντόνι

Βραδιά για μπάλα και στοίχημα

Αναμφίβολα πρόκειται για σπουδαίο γεγονός. Αρκετές από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη θα εμφανιστούν μπροστά μας σήμερα και αύριο για να συγκρουστούν με ανάλογου βεληνεκούς αντιπάλους και αρκετές θα επιχειρήσουν να κάνουν επίδειξη ισχύος σε κάποιες άλλες που θα προσπαθούν (συνήθως μάταια) να αποδείξουν ότι δεν είναι σάκος του μποξ.

Διαχωρίζουμε τα παιχνίδια, γιατί δεν είναι όλα άξια πονταρίσματος και στεκόμαστε πρώτα στη συνάντηση της Μονακό με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Γιατί εκτός των άλλων, πρόκειται για σύγκρουση εγωισμού. Μόνο που για να αντιδράσει κάποιος αισθάνεται πληγωμένος, θα πρέπει και να μπορεί. Στη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνει αλχημείες για να σχηματίσει ανταγωνιστική 11άδα. Το υλικό του υπέστη νέα αποψίλωση και αρκετά από τα κύρια στελέχη του, υποφέρουν από τραυματισμούς. Η Ατλέτικο «σφυρίχτηκε» το περασμένο Σάββατο στη Μαδρίτη από το κοινό της, όμως αυτή έχει το ρόστερ για να αντιδράσει.

Είτε ο Ντιέγκο Κόστα είτε ο Γκριεζμάν δεν θα χρειαστούν πολλές φάσεις για να αξιοποιήσουν έστω μία. Επιπλέον, πολύ συζητιέται στους «κολτσονέρος» ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται στο δικό τους γήπεδο. Αν το πιστεύουν λοιπόν, ας κερδίσουν σήμερα την ταλαιπωρημένη Μονακό.

Η Ατλέτικο μπορεί να κάνει διπλό και να ξεκινήσει με το δεξί στο θεσμό.

Συνεχίζουμε με τέρματα. Η Ίντερ θα προσπαθήσει να γιατρέψει στο Champions League όλες τις πληγές που υπέστη από το Καμπιονάτο. Η Τότεναμ από την πλευρά της, θα επιχειρήσει να δείξει στην κορυφαία διοργάνωση την καλύτερή της εικόνα.

Και επειδή αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι επιθετικών προσανατολισμών και διαθέτουν σπουδαίες επιθετικές μονάδες (Πέρισιτς, Ικάρντι κ.α – Κέιν, Έρικσεν κ.α) είναι πιθανό να βρουν δίχτυα και οι δύο.

Αντίθετα στο Βελιγράδι, ο Μιλόγεβιτς έχει δημιουργήσει έναν Ερυθρό Αστέρα σοβαρό και μετρημένο. Γνωρίζει ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας του και δεν ρισκάρει αν δεν εξασφαλίσει ότι η άμυνά του δεν θα κινδυνεύσει. Δεν περιμένουμε λοιπόν να επιτίθεται αλόγιστα στον αγώνα με την ποιοτικότερη και βέβαια πιο έμπειρη Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι.

No Goal λοιπόν και με αυτή την τριάδα περιμένουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.