ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα ξεσπάσει η Ζάμαλεκ στην Αλ Ιτιχάντ

Βασικό σημείο της στήλης, ωστόσο, θα αποτελέσει το διπλό της Ζάμαλεκ που ψάχνει κάπου να ξεσπάσει και τα σπασμένα θα πληρώσει η Αλ Ιτιχάντ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα ξεσπάσει η Ζάμαλεκ στην Αλ Ιτιχάντ

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Αλ Ιτιχάντ υποδέχεται τη Ζάμαλεκ. Η Αλ Ιτιχάντ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα από την Αλεξάνδρεια, που ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στην πορεία υποχωρεί προς τα κυβικά της. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από την ποιοτικά υποδεέστερη Αλ Μάσρι. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των «πράσινων» στη φετινή περίοδο.

Η Ζάμαλεκ είναι μια από τις δύο υπερδυνάμεις της χώρας, μαζί με την Αλ Αχλί. Βρίσκεται σε δύσκολη χρονική συγκυρία, από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς και απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή. Θεωρεί πως αδικείται από την διαιτησία, απείλησε με αποχώρηση από το πρωτάθλημα να την σφυρίξουν ξανά όπως στο τελευταίο ματς με την Ελ Ντάκλιε (1-1). Αναμένουμε αντίδραση της μεγάλης ομάδας από το Κάιρο, καθώς και ευνοϊκή αντιμετώπιση τώρα από τον διαιτητή. Πάμε δυνατά με το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλ Ιτιχάντ-Ζάμαλεκ 2 (1,90) ή 2/2 (2,90)