Για να μπαίνουμε σε (γαλλικό) ρυθμό

Έναρξη νέας στοιχηματικής περιόδου από σήμερα. 

Για να μπαίνουμε σε (γαλλικό) ρυθμό

Η διακοπή των πρωταθλημάτων έλαβε τέλος και από σήμερα μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα εκτυλίσσεται μπροστά μας δράση σε όλες τις κατηγορίες όλων των πρωταθλημάτων της γης, καθώς και στο Champions και το Europa League.

Θα διεξάγεται πλήθος αγώνων τα Σαββατοκύριακα, πολλά και μεσοβδόμαδα και το μεγαλύτερο μέρος από αυτά θα το παρακολουθούμε. Φυσικά μαζί με το στοίχημα για να απολαμβάνουμε περισσότερο την όλη διαδικασία.

Απόψε διαλέγουμε το μικρότερο αριθμό αγώνων και δαπανούμε τα λιγότερα δυνατά ευρώ. Θα ρισκάρουμε σε λίγα ματς διεκδικώντας μεγάλες αποδόσεις.

Για παράδειγμα αξίζει το ρίσκο να υπολογίσουμε αριθμό τερμάτων στη σύγκρουση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σεντ Ετιέν. Οι «στεφανουά» μπορεί να μην διεκδικούν τίτλους όπως στο παρελθόν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν κατακτήσει 10 πρωταθλήματα (μόνο η Μαρσέιγ έχει την ίδια συγκομιδή) και διαθέτουν μια από τις «βαριές» φανέλες στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Κάθε φορά που βρίσκουν μπροστά τους ομάδα κορυφής, βλέπουν τον αγώνα σαν μεγάλο ντέρμπι. Και δυσκολεύουν τους πάντες, ακόμα και την Παρί. Παρακολουθώντας το ρεπορτάζ των πρωταθλητών σίγουρη θέση στην επίθεσή τους έχει μόνο ο Καβάνι. Ο Εμπαπέ είναι τιμωρημένος και ο Νεϊμάρ έρχεται από μεγάλο ταξίδι και αγώνες με τη Βραζιλία.

Αν ο παρτενέρ του Ουρουγουανού φορ είναι ο νεαρός Τίμοθι Γουεά, η επίθεση των Παριζιάνων μπορεί να αποδειχθεί λιγότερο αποτελεσματική σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της. Η Σεντ Ετιέν είναι αήττητη, έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές και στην πέμπτη στο Παρκ Ντε Πρενς δεν περιμένουμε σκορ μεγαλύτερο των 2-3 τερμάτων, επιλογή που πληρώνει μια χαρά.

Ας δούμε και τη συνάντηση της Νις με τη Ρεν. Η παράδοση δείχνει ότι η Ρεν δεν έχει κερδίσει το σύλλογο της Νίκαιας εδώ και τρία χρόνια σε όποιο γήπεδο κι αν τον έχει αντιμετωπίσει. Οι «νισουά» απογοήτευαν πριν από τη διακοπή μέχρι να κάνουν σπουδαίο διπλό στη Λιόν και να αποδείξουν ότι έχουν πράγματα να δώσουν και στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πατρίκ Βιεϊρά βρήκε χρόνο να αποφορτίσει τους παίκτες του και να δουλέψει μέσα στη διακοπή και περιμένουμε το σύνολό του καλύτερο και πιο αποτελεσματικό.

Η Ρεν από την πλευρά της εντυπωσίαζε στο ξεκίνημα. Προέρχεται από δύο νίκες και μια ισοπαλία. Πάντως μακριά από την έδρα της έδειξε προβλήματα ανασταλτικά. Σε δύο εξόδους έχει δεχτεί πέντε γκολ, δύο από τη Μαρσέιγ και τρία από τη Λιλ. Αυτό σημαίνει ότι είναι ευάλωτη στην πίεση του αντιπάλου και σήμερα θα πιεστεί πολύ. Ρίσκο στον άσο λοιπόν.

Πάμε και στη Β’ Γαλλίας. Η Αζαξιό ήταν μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του προηγούμενου διαστήματος. Μόλις μία νίκη σε έξι αγωνιστικές σημείωσε και σκόραρε με μεγάλη δυσκολία. Στο ίδιο διάστημα η Παρί, υπέστη μόνο μια ήττα και σε γενικές γραμμές φανέρωσε αξιοσημείωτη συνέπεια στο να παίρνει τα αποτελέσματα που σχεδιάζει. Από τη στιγμή που οι Παριζιάνοι προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ, τους ακολουθούμε καλύπτοντας το διπλό με την ισοπαλία.