Ο Ολυμπιακός και η Μπέτις και ακόμα μια διάψευση

Ακόμα μια διάψευση καλούνται να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», αυτή τη φορά στον έκτο όμιλο του Europa League

 

Ο Ολυμπιακός και η Μπέτις και ακόμα μια διάψευση

Δεν γίνεται… Πρέπει να κάνουμε αναδρομή. Από τις αρχές Αυγούστου ο Ολυμπιακός προβαίνει σε διαψεύσεις. Εντός γηπέδου διαψεύσεις. Δεν τον υπολογίζουν; Απαντά με γκολ και θέαμα στον αγωνιστικό χώρο. Και τότε τον υπολογίζουν θέλοντας και μη.

Για να θυμίσουμε ορισμένα πραγματάκια που γράφουμε εδώ και καιρό. Γιατί αποτελούν αλληλουχία. Συνδέονται με τα επόμενα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αουτσάιντερ για την πρόκριση, αφότου έγινε η κλήρωση των play off του Europa League. Νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι λοιπόν και όλα άλλαξαν. Το αουτσάιντερ έγινε φαβορί και προκρίθηκε στους ομίλους αήττητο.

Στο μεταξύ, πλησίασε και η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι στοιχηματικές έλεγαν τότε ότι ο Νο 1 επικρατέστερος για τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ (1,80), το Νο 2 η ΑΕΚ (3,75) και τρίτος ο Ολυμπιακός σε τιμή που έφτανε τα τεσσάρια! Εκείνη τη μέρα είπαμε εμείς ότι θα ποντάρουμε τους Πειραιώτες. Και ύστερα από λίγες μέρες οι παίκτες του Μαρτίνς από τρίτο φαβορί έγιναν δεύτερο (με 2,85) και ο ΠΑΟΚ που παρέμεινε πρώτος είδε την απόδοσή του να μεγαλώνει στο 2,25. Προφανώς τότε αντιλήφθηκαν όλοι οι διαφορές των ομάδων δεν ήταν αυτές που υπολόγιζαν στην αρχή.

Μαζί με τις στοιχηματικές εταιρείες ο Ολυμπιακός διέψευδε και όσους δυσπιστούσαν για τις δυνατότητές του.

Και τώρα που πέρασε η μονοτονία των Εθνικών ομάδων και μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων», μπορούμε να γράψουμε κάτι για την ευρωπαϊκή του πορεία. Καλείται λοιπόν να προχωρήσει σε νέα διάψευση.

Οι στοιχηματικές θεωρούν ότι η Μίλαν έχει την πρόκριση στο …τσεπάκι της. Δεν ξεπερνά το 1,15 το ενδεχόμενο να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια του έκτου ομίλου.

Την ακολουθεί σε αριθμό πιθανοτήτων η Μπέτις, η απόδοση της οποίας για να προκριθεί ίσα που φτάνει το 1,70.

Έπεται ο Ολυμπιακός με εύρος τιμών από 1,85 έως 1,90 και μετά η Ντουντελάνζ (έως και 20,00).

Οι μπουκ ουσιαστικά δίνουν την τρίτη θέση του γκρουπ στους Πειραιώτες, τους αποκλείουν δηλαδή από τη συνέχεια.

Όμως, υπάρχει κάτι που πρέπει να επισημανθεί. Ναι μεν δίνουν περισσότερες πιθανότητες στους Ισπανούς και τους Ιταλούς, ωστόσο δεν ξεγράφουν τον Ολυμπιακό. Μάχη περιμένουν. Το 1,70 (της Μπέτις) δεν απέχει πολύ από το 1,90 (του Ολυμπιακού). Και ίσως να ανατραπεί και αυτό, λίαν συντόμως.