ΦΩΣ στο Στοίχημα: Πατάει… γκάζι σπίτι της η Ιεράπετρα

Ανώτερος στην έδρα του ο ΟΦ Ιεράπετρας με τον άσο να θεωρείται φαβορί.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Πατάει… γκάζι σπίτι της η Ιεράπετρα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΟΦΙ υποδέχεται την ΑΕΚ Β’. Η Ιεράπετρα προέρχεται από μεγάλη μάχη στη Ριζούπολη κόντρα στην Κηφισιά όπου ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ-οφσάιντ.

Πολλά τα παράπονα και στις δύο ήττες της σεζόν που έγιναν στο Λεκανοπέδιο (είχε προηγηθεί η ήττα από την Καλλιθέα). Στο «Βουζουνεράκειο» αρέσκεται να ανεβάζει τον ρυθμό, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, σκοράρει με άνεση, αλλά είναι ευάλωτη στην άμυνα. Παράπονα και από τη διοίκηση για τι καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά στα ματς οι «μαυρόασπροι» συσπειρώνονται. Ο κόουτς των μαυρόασπρων Άγγελος Διγκόζης υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες.

Η ΑΕΚ Β’ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Προοδευτική, πανηγύρισε την δεύτερη σερί νίκη στο «Σεραφείδειο» και βελτίωσε την θέσης της στην κατάταξη.

Δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του ο μικρός «δικέφαλος» που επιπλέον δυσκολεύεται στις εξόδους, με κέρδος μόνο έναν πόντο σ τρεις αποστολές. Ο κόουτς Σωκράτης Οφρυδόπουλος θέλει συνέχεια στην τελευταία εμφάνιση, δεν πρόκειται να αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα στην αποστολή στην Κρήτη. Καλύτερη ομάδα η Ιεράπετρα, ειδικά στο «Βουζουνεράκειο» πατάει γκάζι. Άσος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕΚ Β’ 1 (1.85)