Μόνιμα στο Nations League

Τρία ματς από τις επίσημες αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων κερδίζουν την προσοχή μας

Μόνιμα στο Nations League

Μια χαρά πήγαν χθες τα Over μας. Η Γερμανία νίκησε 2-1 το Περού σε φιλικό παιχνίδι και η Γαλλία επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Ολλανδίας για το Nations League.

Αντίθετα, η Ουαλία δεν κατάφερε να κινηθεί ξανά σε υψηλά επίπεδα και υποτάχθηκε στην κλάση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος οδήγησε τη Δανία σε νίκη με 2-0.

Να δούμε τώρα το σημερινό πρόγραμμα. Απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από αγώνες Εθνικών ομάδων της νεοσύστατης διοργάνωσης. Έτσι θέλοντας και μη από εκεί θα αντλήσουμε όσες επιλογές μπορούμε να κάνουμε. Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 21.45.

Η Σερβία επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας στο Βίλνιους, αλλά το σκορ δεν είπε την αλήθεια. Τέσσερα δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι σημειώθηκαν στο ενεργητικό τους πέραν του γκολ, μεταξύ άλλων πάμπολλων επιθετικών προσπαθειών. Απόψε υποδέχονται τη Ρουμανία. Αυτή θα προβάλλει αντίσταση, αλλά στο τέλος περιμένουμε να έχει λυγίσει.

Άσος και 2-3 ΓΚΟΛ.

Στο μεταξύ, η Μάλτα αποδείχθηκε πολύ αδύναμη στην πρεμιέρα. Έχασε με κάτω τα χέρια από τα Νησιά Φερόε. Γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 και σχεδόν ποτέ δεν μπήκε σε διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Με αυτά τα στοιχεία θα είναι δύσκολο να βρει λύσεις ακόμα και στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι δεν απέδωσαν καλά απέναντι στο Κόσοβο, ωστόσο θα μπορούσαν να βάλουν το γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο, οπότε πίεσαν δυναμικά και δημιούργησαν φάσεις. Δεν περιμένουμε η άμυνα της Μάλτας να αντέξει σε οποιαδήποτε μορφής πίεση.

Πάμε για διπλό λοιπόν στη Μάλτα

Στο μεταξύ, η Σκωτία παίζει με την Αλβανία. Απέχουν χρόνια από τα μεγάλα ραντεβού οι «Χαϊλάντερς» και ίσως το Nations League μπορεί να τους δώσει κάποια «μπόνους» στην προσπάθεια για την επιστροφή τους. Το εμπόδιο της Αλβανίας δεν είναι εύκολο, ωστόσο, θεωρούμε ότι οι διεθνείς της γειτονικής μας χώρας δύσκολα θα αντέξουν στα διαστήματα που οι Βρετανοί θα πιάσουν δυναμικό και γρήγορο ρυθμό. Αυτή η διαφορά στον τρόπο που έχουν μάθει να αγωνίζονται οι ομάδες μας οδηγεί στον άσο.