ΦΩΣ στο Στοίχημα: Από νωρίς με Τυνησία

Οι Τυνήσιοι είναι πιο δουλεμένη ομάδα από την Αυστραλία.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Από νωρίς με Τυνησία

Από νωρίς στημένοι στις οθόνες θα είμαστε σήμερα, αφού στις 12:00, στην πόλη Αλ Βάκραχ του Κατάρ, η Τυνησία αντιμετωπίζει την Αυστραλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Οι Αφρικανοί, οι οποίοι πήραν βαθμό από τη Δανία στην πρεμιέρα, έχουν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης και να στείλουν τα «καγκουρό» στην πατρίδα τους μια ώρα αρχύτερα.

Ο προπονητής Τζαλέλ Καντρί γνωρίζει ότι η Τυνησία δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί στην επόμενη τελική φάση Μουντιάλ και δεν μοιάζει διατεθειμένος να αφήσει μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Από την άλλη, η Αυστραλία... σόκαρε την Γαλλία στο ματς της πρεμιέρας, αλλά πολύ γρήγορα οι «τρικολόρ» την έβαλαν στη θέση της με 4 γκολ. Έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ στον όμιλο, κάτι που θα επιδιώξει να αποτινάξει σήμερα αφού γνωρίζει ότι άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι καταστροφικό. Μετρά τέσσερις διαδοχικούς αποκλεισμούς σε φάση ομίλων, ενώ έχει μόλις δύο νίκες σε συνολικά 17 ματς σε Μουντιάλ, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό.

Από τα λόγια στην πράξη όμως απέχει πολύ. Είναι καλύτερη και πιο δουλεμένη ως ομάδα η Τυνησία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τυνησία-Αυστραλία 1 (2,25)