Πολλά κόρνερ θα κερδίσει η Αργεντινή

Για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία στην πόλη Λουσαΐλ του Κατάρ.

Πολλά κόρνερ θα κερδίσει η Αργεντινή

Η Αργεντινή ήταν εντυπωσιακή στους προκριματικούς, έστω και αν τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου νότιας Αμερικής πίσω από την επίσης υπερηχητική Βραζιλία. Πέρασε με 11 νίκες και έξι ισοπαλίες. Προηγήθηκε το 2021 η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα στη Βραζιλία εις βάρος της «σελεσάο» στον τελικό (2021).

Αυτό είναι το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πάρει μέρος ο Λιονέλ Μέσι, όλη η χώρα «προσεύχεται» για να σηκώσει την κούπα που του λείπει ο εμβληματικός της ηγέτης. Στον πάγκο ηγείται ένας άλλος Λιονέλ, ο Σκαλόνι, που στη δική του τριετία η «αλμπισελέστε» μετρά 25 νίκες, 11 ισοπαλίες και καμία ήττα!

Η Σαουδική Αραβία συμμετέχει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για έκτη φορά στις οκτώ τελευταίες τετραετίες. Τα «γεράκια» αντιμετωπίζουν ήδη ως επιτυχία το ότι βρίσκονται στα γήπεδα του γειτονικού Κατάρ, όπου και θα έχουν σημαντική η υποστήριξη από την εξέδρα.

Όπλο η καλή ανασταλτική λειτουργία για να προκαλέσει εκπλήξεις. Στα προκριματικά, τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ Ασίας, αφήνοντας πίσω υπολογίσιμα μεγέθη όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Ευνόητος ο άσος του 1,15. Εμείς, όμως, θα ποντάρουμε σε καλοπληρωμένα κόρνερ και πέναλτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η Αργεντινή πάνω από 6,5 κόρνερ (2,25)

Να καταλογιστεί πέναλτι στο ματς (3,00)