Στο σταθμό του Μονάχου…

Ευχαριστιόμαστε με στοίχημα τη σημαντικότερη αναμέτρηση της πρεμιέρας του Nations League

Στο σταθμό του Μονάχου…

Νέα διοργάνωση ανοίγεται μπροστά μας, νέοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν, νέες περιπέτειες επίκεινται για μας που παίζουμε στοίχημα. Για να δούμε τώρα τον Νο1 αγώνα του ξεκινήματος του καινούριου θεσμού.

Η Γερμανία αναμετράται με τη Γαλλία στην Αρένα του Μονάχου. Η μία είναι η χειρότερη και πλέον οικτρή απογοήτευση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η άλλη η κάτοχος του υπέρτατου ποδοσφαιρικού τροπαίου.

Και τώρα μπορούμε να σημειώσουμε ορισμένες σκέψεις. Από τη μέρα της απονομής (15 Ιουλίου) δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε δύο μήνες. Οι «τρικολόρ» πανηγύρισαν έντονα, έκαναν διακοπές και μετά διασκορπίστηκαν για να περάσουν στο ρυθμό του εκάστοτε συλλόγου που ανήκουν. Στη πρώτη μεταμουντιαλική τους συγκέντρωση το κλίμα ήταν ενθουσιωδώς πανηγυρικό.

Αντίθετα, οι Γερμανοί δέχτηκαν την πλέον δριμεία κριτική που έχει καταγραφεί όχι μόνο στην καριέρα του Λεβ και των διεθνών του, αλλά στα χρονικά των «πάντσερ». Ακολούθησε περίοδος περισυλλογής, αναζήτησης και ανάληψης ευθυνών, αποχωρήσεις και σχέδια για τη μεγάλη γερμανική απάντηση – αντεπίθεση.

Οι Γερμανοί έχουν πληγωμένο τον εγωισμό τους. Αν οι Γάλλοι ακόμα απολαμβάνουν το επίτευγμά τους, οι αντίπαλοί τους διψούν για εκδίκηση – αυτοεπιβεβαίωση.

Να σημειωθεί ότι επιτέλους αποχώρησαν από τους τετράκις πρωταθλητές κόσμου οι Οζίλ, Κεντίρα, Μάριο Γκόμες, μεταξύ άλλων που δεν κλήθηκαν.

Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι και θα παίξουν για τη χώρα, την ομάδα τους και τον εγωισμό τους. Ενισχυμένοι με τον Σανέ, η απουσία του οποίου από το Παγκόσμιο Κύπελλο συζητήθηκε όσο καμία άλλη σε ολόκληρη τη διοργάνωση.

Άσος στο 2,40 λοιπόν και τονίζουμε ότι ποντάρουμε μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο την αναμέτρηση.