Νέο μεγάλο ταμείο για το fosonline.gr!

Πιάσαμε 100% και με τεράστιες αποδόσεις, ακόμα και στο παγκοσμίως άγνωστο αγγλικό League Trophy!

Νέο μεγάλο ταμείο για το fosonline.gr!

Η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ, είτε έχουμε να κάνουμε με Μουντιάλ, είτε με Premier League και Καμπιονάτο, είτε με τη Β’ Βραζιλίας, είτε με το αγγλικό League Trophy. Ναι, αυτή τη διοργάνωση που μετέχουν σύλλογοι και χωριά από την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας και κάτω, μέχρι την τελευταία.

Σε αυτό τον άσημο θεσμό λοιπόν, που δεν δίνουν σημασία ούτε οι Άγγλοι, βρήκαμε χθες μια τριάδα εκπλήξεων, άρα μεγάλων αποδόσεων.

  • Η Γουίμπλεντον προηγήθηκε δύο φορές της Τσάρλτον, ισοφαρίστηκε σε αμφότερες τις περιπτώσεις και εμείς πήραμε το 3,10 της ισοπαλίας.
  • Η U23 της Στόουκ απέσπασε ισοπαλία από τη Σάντερλαντ και μας έδωσε τα λιγοστά ευρώ μας πίσω πολλαπλασιασμένα επί 4,00.
  • Και ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση προκάλεσε η U23 της Νιούκαστλ (ναι, και ομάδες νέων μετέχουν στον εν λόγω θεσμό και αντιμετωπίζουν άντρες). Νίκησε μέσα στο Ντονκάστερ και το διπλό απέφερε επί 4,30.

Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να χαλαρώσουμε αυτές τις μέρες. Το πρόγραμμα άλλωστε παραμένει από αδιάφορο έως ανύπαρκτο.

Ειδικά απόψε, ασχολούνται μόνο οι βαθύτατα «μυημένοι» στο «άθλημα» και οι ξενύχτες. Μεταμεσονύκτια λοιπόν μπορούμε να πιστέψουμε στο under 2,5 της Μποταφόγκο με την Κρουζέιρο, γιατί οι γηπεδούχοι συνηθίζουν σε αγώνες χαμηλού ρυθμού και ελάχιστων φάσεων.

Ακριβώς ίδια η επιλογή μας (under 2,5) στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο με την Ιντερνασιονάλ. Όχι γιατί δεν είναι ποιοτικές, αλλά επειδή πρόκειται για πολύ σκληρή σύγκρουση με φόντο τις πρώτες θέσεις έως και την κορυφή. Ματς λεπτομερειών και ίσως under.

Αντίθετα μπορούμε να δούμε τις πιθανότητες του Over 2,5 στο παιχνίδι της Νέας Υόρκης Σίτι με τη Νιου Ίνγκλαντ για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.