ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κυνηγά τίτλο και θα περάσει από τη Φιλιππούπολη

Για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας η Λοκομοτίβ Πλόβντβιβ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ πίεσε την Πιρίν, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και περιορίστηκε στο 0-0.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κυνηγά τίτλο και θα περάσει από τη Φιλιππούπολη

Έφερε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Έμεινε αήττητη σε τέταρτο σερί παιχνίδι, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και στοχεύει στην ευρωπαϊκή έξοδο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας επικράτησε της Αρντά εκτός έδρας με 3-1. Σημείωσε τέταρτη διαδοχική νίκη, πέμπτη σε έξι αγώνες και είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται στην κορυφή, παρουσιάζεται ισχυρή και είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου, θέλει να εκθρονίσει τη απόλυτη κυρίαρχο Λουντογκόρετς. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 γκολ, είναι εξαιρετική σε δημιουργία και σκοράρισμα, αλλά παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν. Έχουν την ποιότητα να περάσουν νικηφόρα και από τη Φιλιππούπολη οι «ερυθρόλευκοι», υπερδιπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λοκομοτίβ Πλόβντβιβ - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 (2.10)