Παρέα με τους ισχυρότερους

Καμιά τους δεν θα ήθελε να πάει στη διακοπή με βαθμολογική απώλεια

Παρέα με τους ισχυρότερους

Πανηγυρικά επιβεβαιώθηκαν τα 4-6 γκολ στον εντυπωσιακής εξέλιξης αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νιμ. Παράλληλα, είδαμε επίσης ωραίων αποδόσεων Over στο ματς της Έξετερ με τη Λίνκολν.

Αντίθετα η Νότιγχαμ λύγισε στο παρά έξι στην πίεση της Μπρέντφορντ και η Αμπερντίν που αγωνιζόταν από το πέμπτο λεπτό με δέκα παίκτες, ηττήθηκε από την Κιλμάρνοκ.

Σήμερα παρατηρούμε τις αναμετρήσεις και σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν τέσσερις ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να πάνε δεκαπενθήμερη διακοπή των πρωταθλημάτων με βαθμολογικές απώλειες.

Οι τρεις από αυτές ανήκουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ας τις δούμε μία μία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά δύσκολες μέρες. Μετά τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική, ακολούθησαν δύο άδοξες ήττες. Αρχικά από τη Μπράιτον και στη συνέχεια από την Τότεναμ μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Αν δεν κερδίσει ούτε τη Μπέρνλι, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για όλους στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων». Οι μεγάλες ομάδες θεωρητικά γνωρίζουν και τον τρόπο να αντιδρούν. Και η Μπέρνλι την περασμένη Πέμπτη απογοητεύτηκε εξαιτίας του Ολυμπιακού. Δαπάνησε πάρα πολλές δυνάμεις και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε καν μια νίκη για να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι. Διπλό υπέρ της Γιουνάιτεντ. Το θέλει περισσότερο για πολλούς λόγους.

Αναφέραμε την Τότεναμ. Αν θριάμβευσε μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 3-0, γιατί να μην περάσει νικήτρια και από το σπίτι της Γουότφορντ. Οι «σφήκες» πραγματοποιούν ξεκίνημα πέρα από κάθε προσδοκία. Τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές απόλαυσαν. Όμως, άλλο πράγμα είναι να νικούν τη Μπράιτον και την Κρίσταλ Πάλας και άλλο να αντιμετωπίζουν ίσως την πιο ομοιογενή ομάδα της Αγγλίας. Νέο διπλό.

Πάμε και μαζί με την Άρσεναλ. Μπορεί οι νέοι «κανονιέρηδες» του Έμερι να παρουσιάζουν τα ίδια αμυντικά προβλήματα και με την εποχή του Βενγκέρ, όμως ειδικά σήμερα, μπορούμε να τους εμπιστευτούμε. Αφενός έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση και αφετέρου η Κάρντιφ θα παραταχθεί με εντελώς ανασταλτικούς προσανατολισμούς. Τρεις αγωνιστικές πέρασαν και ακόμα δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ. Σήμερα θα ανακάμψει; Κόντρα σε ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο;

Τέλος, η Νάπολι εντυπωσιάζει με τις ανατροπές και το χαρακτήρα που δείχνει. Η ομάδα του Αντσελότι έχανε 1-0 από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο και νίκησε 2-1. Ακολούθως έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Μίλαν και νίκησε 3-2. Ακόμα και να προηγηθεί η Σαμπντόρια, η ανησυχία μας για το διπλό θα είναι μικρότερη…