Καλό μήνα με στοίχημα

Τέσσερις αγώνες με ωραίες αποδόσεις τραβούν την προσοχή μας

Καλό μήνα με στοίχημα

Τεράστιο πρόγραμμα ανοίγεται μπροστά μας. Διαβάζουμε τα πάντα, κόβουμε και ράβουμε και καταλήγουμε σε μια τετράδα με αξιοπρεπείς έως μεγάλες τιμές από τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μακράν η κορυφαία ομάδα στη Γαλλία. Οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Καβάνι αγωνίζονται εδώ και μια αγωνιστική στην ίδια 11άδα. Με το που συνυπήρξαν για πρώτη φορά στη νέα σεζόν, έβαλαν από ένα γκολ ο καθένας. Πολύ πιθανό να τα καταφέρουν ξανά. Αντίπαλός τους η νεοφώτιστη και γηπεδούχος Νιμ. 4-6 ΓΚΟΛ.

Η αήττητη Νότιγχαμ έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ ολόκληρης της Τσάμπιονσιπ. Ξεκίνησε ως φαβορί για την άνοδο, όμως έχει σημειώσει μόνο μια νίκη. Πάντως, οι εμφανίσεις της είναι ολοένα και καλύτερες και μέσα στην εβδομάδα δέχτηκε και ψυχολογική τόνωση με τη νίκη στο Λιγκ Καπ επί της Νιούκαστλ. Έχει δύσκολη αποστολή στο Λονδίνο απέναντι στη Μπρέντφορντ, όμως οι μεγάλες αποδόσεις που τη συνοδεύουν, μας βοηθούν να ποντάρουμε και στο Χ και στο διπλό.

Στη Σκωτία η Αμπερντίν είναι γηπεδούχος απέναντι στην Κιλμάρνοκ και ο άσος ανεβαίνει στο 1,85. Θα τον «τιμήσουμε». Οι «Ντονς» έχουν ομάδα για είσοδο στην τρεις πρώτες θέσεις και οφείλουν να αξιοποιούν το Πιτόντρι.

Γκολ και θέαμα επιφυλάσσουν σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις της Λίνκολν τόσο στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας όσο και στο Λιγκ Καπ. Δεν θα παραξενευτούμε καθόλου αν δούμε πολλά γκολ και στο ματς με την Έξετερ. Over 2,5 λοιπόν.